Brad Pitt, în rolul doctorului Anthony Fauci, explică unele dintre afirmaţiile lui Donald Trump VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt în rolul doctorului Anthony Fauci FOTO Captură Video YouTube
Brad Pitt în rolul doctorului Anthony Fauci FOTO Captură Video YouTube

Brad Pitt, în rolul doctorului Anthony Fauci, directorul Institului Naţional de Boli Infecţioase care consiliază Casa Albă în criza sanitară provocată de Covid-19, Paul Rudd, Miley Cyrus şi Adam Sandler au participat la a doua ediţie online a emisiunii „Saturday Night Live“ a NBC.

Pornind de la faptul că în spaţiul public au apărut numeroase informaţii false despre coronavirus şi de la faptul că Donald Trump „şi-a luat nişte libertăţi” privind recomandările, personajul Fauci interpretat de Pitt a încercat să explice ce a vrut de fapt preşedintele să spună.

„Miracolele nu trebuie să fie planul principal“, a spus Pitt, comentând una dintre afirmaţiile făcute de Donald Trump în ultimele săptămâni despre Covid-19, potrivit news.ro. 

„Oricine are nevoie de un test este testat. Testele sunt acolo. Iar testele sunt frumoase“, a spus Trump recent. 

În replică, de la birou, Pitt a explicat: „Nu ştiu dacă aş descrie testele ca frumoase. Iar când a spus că orice persoană poate fi testată, a vrut să spună că aproape niciuna“.

„Ştiu că există un zvon că preşedintele mă va concedia“, a mai spus Pitt, iar după răspunsul lui Trump într-una dintre conferinţe - „Nu îl concediez, cred că este un tip minunat“ -, el a continuat: „Da, mă va concedia“.

În finalul scheciului, Brad Pitt a renunţat la perucă şi ochelari şi i s-a adresat lui Anthony Fauci: „Vă mulţumesc pentru calmul şi claritatea în aceste vremuri stresante. Mulţumesc lucrătorilor sanitari, celor din prima linie şi familiilor lor“. 

Brad Pitt a deschis ediţia „SNL“ la care au participat, din casele lor, Paul Rudd, Miley Cyrus şi Adam Sandler, între alţii.

Prima ediţie „Saturday Night Live at Home“ a fost difuzată pe 11 aprilie, iar actorul Tom Hanks şi muzicianul Chris Martin au fost invitaţi speciali.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite