Brad Pitt, despre mariajul cu Angelina Jolie şi respectul pe care-l poartă actorului Shia LaBeouf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brad Pitt a vorbit pentru prima oară, într-un interviu acordat revistei „GQ“,  despre căsătoria cu Angelina Jolie, dar şi despre experienţa de la filmările pentru drama de război „Furie: Eroi anonimi“, unde joacă alături de Shia LaBeouf, „unul dintre cei mai buni actori cu care a lucrat vreodată“, scrie contactmusic.com

După nouă ani de relaţie, Brad Pitt (50 de ani) şi Angelina Jolie (39 de ani), unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, s-au căsătorit în secret, pe 23 august, în Franţa. Cunoscut pentru reticenţa cu care abordează subiectele legate de viaţa sa personală, Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre ceea ce înseamnă pentru el căsătoria, planurile sale de viitor, dar şi despre respectul pe care il poartă actorului Shia LaBeouf.

Într-un interviu acordat revistei „GQ“, actorul american a declarat că, pentru el, mariajul este mai mult decât un statut. Deşi Pitt şi Jolie au ezitat, pentru o bună bucată de timp, să se căsătorească, la doar o lună distanţă de la nuntă, actorul din „Furia: Eroi anonimi/ Fury“ simte că mariajul i-a întărit relaţia cu mama celor şase copii ai săi.

Mai mult, starul american a dat de înţeles că noile proiecte  cinematografice riscă să piardă teren în faţa copiilor săi, Madox (13 ani), Pax (10 ani), Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani), Vivienne (6 ani), Knox (6 ani): „Nu vreau să trec la alte lucruri atât de repede. Şi, ca să fiu sincer, îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu copiii me înainte ca ei să crească şi să plece de lângă noi“.

Drama de război „Furie: Eroi anonimi/ Fury“, în regia lui David Ayer, în care Brad Pitt joacă alături de Shia LaBeouf, va avea premiera în cinematografele din SUA pe 17 octombrie. Actorul american a vorbit, cu această ocazie, şi despre colegul său de platoul, Shia LeBeouf, despre care spune că este „unul dintre cei mai buni actori pe care i-a întâlnit vreodată“.

„Oh, îl ador (pe LeBeouf – n.r.). Este unul dintre cei mai buni actori pe care i-am văzut vreodată. Este un om dedicat meseriei sale în totalitate. Trăieşte această experienţă (a cinematografiei – n.r.) ca nimeni altcineva. Am avut norocul să joc alături de actori grozavi, iar el este unul dintre cei mai buni“, a spus Brad Pitt.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite