Bonnie Tyler a împlinit 69 de ani. Ce suferinţă ascunde interpreta hitului memorabil „Total Eclipse of the Heart“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bonnie tyler foto guliver/getty images

Vocea ei răguşită a făcut furori cu hiturile ei sentimentale în anii '80. Ce face acum artista? Născută în Skewen, localitate din Ţara Galilor, Marea Britanie, pe 8 iunie 1951, artista, pe numele ei real Gaynor Hopkins, se trage dintr-o familie foarte săracă. Mama ei era casnică, iar tatăl, miner - Gaynor crescând într-o casă cu 4 odăi, alături de 3 surori şi 2 fraţi.

Nici pe departe nu visa să cunoască celebritatea mondială, dar îşi dorea să urce pe scenă, aşa că, după ce a abandonat şcoala şi s-a angajat ca vânzătoare la un magazin alimentar, s-a înscris la un concurs de talente, la care a obţinut locul 2. Rezultatul a convins-o să încerce o carieră în muzică.

Şi-a alcătuit propria formaţie, luându-şi iniţial numele de Sherene Davis - până când agentul de talente Roger Bell a descoperit-o şi a invitat-o la Londra să înregistreze un demo. Ulterior, casa de discuri RCA Records i-a oferit un contract, recomandându-i o nouă schimbare de nume de scenă. Şi aşa a ajuns la numele de Bonnie Tyler.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite