Bobbi Kristina Brown, transferată într-un centru de îngrijiri paliative. Fostul iubit, acuzat de abuz fizic şi furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bobbi Kristina Brown, singură fiica a regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost mutată într-un centru de îngrijiri paliative, miercuri, 24 iunie, după ce, în urmă cu cinci luni, a fost găsită fără semne vitale, într-o cadă plină cu apă şi a fost plasată în comă indusă. Totodată, iubitul ei, Nick Gordon, este acuzat într-un proces de agresiune fizică şi furt bancar.

Bobbi Kristina Brown (22 de ani), care a suferit leziuni cerebrale ireversibile, a fost deconectată de la aparatele de ventilaţie asistată, miercuri, şi se află, în prezent, în îngijirea medicilor de la un centru paliativ. Mătuşa tinerei, Pat Houston, a declarat că starea fiicei cântăreţei Whitney Houston „continuă să se agraveze“, potrivit „Daily Mail“. Într-un comunicat emis în numele familiei Huston, membrii acesteia au mulţumit „tuturor pentru spijinul acordat şi pentru rugăciuni“, adăugând că Bobbi Kristina Brown se află acum „în mâinile Domnului“.

Totodată, fostului său iubit, Nick Gordon, i-a fost intentat un proces în care este acuzat de agresiune fizică şi de furt bancar din contul acesteia. Procesul a fost demarat în statul american Georgia, de administratorii averii lui Bobbi Kristina Brown, desemnaţi de un tribunal local. Gordon este acuzat că a furat 11.000 de dolari din contul bancar al lui Brown, în timp ce tânăra se afla în comă.

Conform noilor detalii, în jurul orei la care a fost găsită inconştietă în locuinţa sa, pe 31 ianuarie, Bobbi Kristina Brown ar fi trebuit să se întâlnească cu un prieten cu care să dicute despre probleme pe care le avea în relaţia cu Nick Gordon.

În documentele depuse la tribunal se arată că „înaintea zilei de 31 ianuarie, Brown a mărturisit cuiva că Nick Gordon nu este bărbatul care credea că este, iar, pe 31 ianuarie, stabilise o întâlnire cu un prieten pentru a discuta despre acest subiect“. „Brown, în orice caz, nu a mai ajuns niciodată la acea întâlnire. În schimb, în dimineaţa zilei de 31 ianuarie, a fost implicată într-o altercaţie cu Gordon. După încheierea disputei, Brown a fost găsită înconştientă, într-o cadă plină cu apa, având buzele umflate şi un dinte lipsă. Chiar după ce Brown a fost spitalizată şi pusă în stare de comă indusă, Gordon i-a accesat contul bancar din care a furat 11.000 de dolari“, se mai precizează în aceleaşi documente.

În paralel cu acuzaţiile de furt, Gordon este acuzat că a agresat-o fizic, în multiple rânduri, pe fosta sa iubită, Bobbi Kristina Brown, pe care „a lovit-o în faţă, i-a scos un dinte, a târât-o pe scări şi a tras-o de păr“. Potrivit unei alte clauze, Gordon s-a prezentat drept soţul fiicei lui Whitney Houston, reuşind astfel să acceze conutul său bancar.

Bobbi Kristina Brown şi Nick Gordon FOTO AP

Nick Gordon Bobbi Kristina Brown FOTO AP

În urma acestor acuzaţii, Nick Gordon este obligat să-i plătească fostei sale iubite daune în valoare de zece milioane de dolari, însă se estimează că suma ar putea ajunge la peste 40 de milioane de dolari, conform „Daily Mail“.

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston încă de la vârsta de 12 ani, însă nu a fost adoptat în mod legal de celebra cântăreaţă americană. Ulterior, el a început o relaţie cu Bobbi Kristina şi, după moartea artistei americane, cei doi tineri au început să îşi spună  „soţ şi soţie“, deşi nu s-au căsătorit niciodată oficial. Membrii familiei Houston i-au interzis lui Nick Gordon să o mai viziteze la spital pe Bobbi Kristina, începând din februarie.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită fără semne vitale în locuinţa sa

Pe 31 ianuarie, Bobbi Kristina Brown, unica fiică a lui Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconştienţă în cada apartamentului ei din oraşul american Roswell. Poliţiştii au iniţiat în acest caz o anchetă după ce pe trupul femeii, precum şi în zona feţei au fost găsite urme de lovituri. Principalul suspect a fost, încă de la început, chiar fostul iubit al acesteia, Nick Gordon.

Bobbi Kristina Brown abuza de xanax

Bobbi Kristina Brown tocmai se certase cu iubitul ei, Nick Gordon, şi luase probabil Xanax - un medicament prescris contra depresiei - atunci când a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia, pe 31 ianuarie.Tânără a fost apoi transportată de urgenţă la spital din Atlanta, unde a fost pusă în stare de comă indusă.

Un fost iubit al fiicei lui Whitney Houston, Zach Jafarzedh, a declarat, într-un interviu pentru „Daily Mail“, că Bobbi Krtistina Brown abuza de xanax încă de la vârsta de 16 ani. Zach, în vârstă de 24 de ani, spune că Bobbi Kristina lua acest medicament în fiecare dimineaţă şi, adeseori, în doze mai mari decât cele care îi erau prescrise. De asemenea, el mai spune că relaţia cu Nick Gordon, în vârstă de 25 de ani, se degradase destul de mult în ultimele luni, iar Bobbi Kristina era extrem de supărată din acest motiv.

Bobbi Kristina, foarte apropiată de mama ei, Whitney Houston

Whitney Houston şi fiica sa, Bobbi Kristina Brown FOTO ABC News

image

În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte“, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare“, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină“.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului „Being Bobby Brown“, în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love“, în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii „Good Morning America“, difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.
La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci vârsta de 18 ani - a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simţea copleşită“, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own“, produs şi difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relaţia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reşedinţa cântăreţei Whitney Houston de când acesta avea vârsta de 12 ani. La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina şi Nick Gordon au anunţat că s-au logodit.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite