Beyonce, primul concert după cinci ani. Suma amețitoare pe care o va încasa

0
Publicat:

Cântăreaţa americană Beyonce va susține un concert special în Dubai, după o pauză de aproape cinci ani. Vedeta pop-R&B nu a mai susţinut un concert integral din anul 2018.

Beyonce va primi o sumă uriașă FOTO EPA-EFE
Beyonce va primi o sumă uriașă FOTO EPA-EFE

Artista americană se pregăteşte să susţină un spectacol la hotelul de cinci stele Atlantis The Palm din Dubai, pe 21 ianuarie.

O sursă a dezvăluit pentru tabloidul britanic „The Sun“ că Beyonce va cânta la Atlantis în cadrul unui eveniment uriaş. Acest hotel a organizat o serie de reprezentaţii artistice impresionante în ultima perioadă, iar Kylie Minogue a fost angajată pentru a concerta în noaptea de Revelion“.

Beyonce ar urma să primească un onorariu de 24 milioane de dolari pentru acel show. Potrivit relatărilor din presă, numeroase celebrităţi şi oaspeţi de onoare se vor afla în public.

„Mai multe invitaţii au fost trimise pentru evenimentul cu Beyonce - care va susţine un concert de o oră - şi care este considerat cel mai fierbinte show din oraş. După spectacol, va avea loc o petrecere al cărei DJ va fi Swedish House Mafia. Acesta va fi primul concert propriu-zis al cântăreţei Beyonce după spectacolul pe care l-a susţinut în cadrul Global Citizen Festival din Johannesburg, în 2018“, mai scrie The Sun.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite