Benone Sinulescu şi misterul perucilor din tinereţe. De ce le-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Regretatul Benone Sinulescu a avut o întreagă colecţie de peruci, pe care le-a folosit în tinereţe pentru a-şi masca chelia. După Revoluţie însă, îndrăgitul artist a prins curaj şi a renunţat la acest artificiu, reuşind să lanseze o nouă modă şi câştigând foarte mulţi fani.

Pentru fanii regretatului Benone Sinulescu, imaginea artistului a fost mult timp legată de perucile pe care acesta le folosea în apariţiile sale publice. De multe ori ţintă a glumelor făcute de colegii de breaslă, nea Beni a încercat toată tinereţea să-şi mascheze calviţia pronunţată cu ajutorul perucilor.

Din colecţia generoasă de peruci, pe care a dat o mică avere de-a lungul timpului, regretatul Benone Sinulescu mai păstra doar vreo 20, la casa lui din Sibiu. "Unele dintre ele, care mi s-au parut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan", a mărturisit la un moment dat artistul pentru Click!

Benone Sinulescu a început să renunţe la peruci imediat după Revoluţie, iar la începutul anilor 1990, când a demarat colaborarea cu trupa RO-Mania, le-a pus definitiv în cutie.

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite