Ben Affleck îşi vinde domeniul de 35 de hectare din Georgia pentru 9 milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Affleck Foto: Getty Images
Ben Affleck Foto: Getty Images

Actorul american Ben Affleck îşi vinde domeniul de 35 de hectare, situat în Georgia, după despărţirea de Jennifer Garner, scrie Le Point.

Este o reşedinţă impozantă, achiziţionată în Georgia la începutul anilor 2000 de Ben Affleck atunci când a cunoscut cel mai mare succes la Hollywood cu filmele "Armageddon", "Shakespeare in Love", "Pearl Harbor", şi când a început să se întâlnească cu Jennifer Garner. 

Actorul a investit atunci 7 milioane de dolari pentru această replică modernă a unei plantaţii sudiste, cu faţada cu colonade, terase mari, saloane vaste cu parchet şi peluze înverzite care dau spre râul Newport Nord. 

Reşedinţa se află pe o insulă privată rezervată mai multor proprietari, în sudul oraşului Savannah, deservită de un pod supravegheat şi fiind dotat cu un teren de golf şi un centru ecvestru. 

Cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, locuinţa a fost construită în anii 1990 de John Morgan, un bogat om de afaceri, în stilul caselor sudiste din secolul al XIX-lea, îmbinând modernul cu atenţia pentru detaliile decorative de epocă. Ea are patru camere şi sălile lor de baie, saloane albe, o bibliotecă, o sală de biliard, o piscină. 

Domeniul cuprinde şi alte două vile anexă, la fel de confortabile. Prima este o mare cabană din lemn de 1.000 de metri pătraţi, cu un living imens, grinzi aparente, camere la mezanin, ideală pentru oaspeţi. Cea de-a doua, mai rustică, permite organizarea de grătare şi dispune şi de terase foarte frumoase aproape de râu şi de un ponton, potrivit descrierii agenţiei  Engel & Völkers, care propune totul la aproape 9 milioane de dolari. 

Pentru Ben Affleck, în vârstă de 45 de ani, este vorba despre un bun de care nu mai are nevoie, după recenta despărţire de Jennifer Garner. Actorul, care este şi producător şi regizor, tocmai şi-a cumpărat o vilă superbă la Los Angeles, pentru a fi mai aproape de fosta sa soţie şi de cei trei copii ai lor: Violet, Seraphina şi Samuel, şi pentru a păstra un echilibru familial. 

Noua sa locuinţă, situată pe Pacific Palisades, l-ar fi costat 19 milioane de dolari, potrivit presei americane. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite