Ben Affleck are o nouă iubită, la trei luni de la divorţul de Jennifer Garner FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Affleck îşi reface viaţa după despărţirea de Jennifer Garner FOTO GettyImages/ Guliver
Ben Affleck îşi reface viaţa după despărţirea de Jennifer Garner FOTO GettyImages/ Guliver

Actorul Ben Affleck (44 de ani) ar fi depăşit momentul de impas după divorţul de Jennifer Garner (45 de ani), iar acum se pare că are o nouă iubită.

„Nu e doar o aventură de-o vară“ 

La trei luni de la anunţul oficial privind divorţul actorilor Ben Affleck şi Jennifer Garner, starul şi-ar fi făcut apariţia cu noua lui iubită. Affleck se întâlneşte cu una dintre producătoarele emisiunii „Saturday Night Live“, Lindsay Shookus (37 de ani), scrie revista „People“.

„Petrec timp împreună în Los Angeles, iar Lindsay stă în noua casă a lui Ben. Au luat cina împreună şi se simţeau fericiţi unul cu altul“, a declarat o sursă pentru „People“. De altfel, pe 8 iunie, Shookus a fost fotografiată de paparazzi în timp ce părăsea locuinţa lui Ben Affleck. Lindsay Shookus a mai fost măritată cu un coleg de la emisiunea „Saturday Night Live“, Kevin Miller, cu care are un copil.

Presa americană mai scrie că relaţia dintre cei doi nu este doar o iubire de-o vară, Shookus fiind, se pare, cea cu care Affleck ar fi înşelat-o pe Garner. „Nu este doar o aventură de-o vară. Se distrează împreună şi ţin unul la altul. E, într-adevăr, la început şi iau lucrurile ca atare“, a declarat un apropiat al actorului pentru „E! News“. 

image

FOTO „People“ 

Despărţirea de Jennifer Garner 

În luna aprilie, Garner şi Affleck au depus împreună actele pentru divorţ, deşi în martie presa americană susţinea că cei doi ar fi cerut anularea procedurii de divorţ. Cuplul s-a despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas în relaţii amicale însă şi s-au concentrat pe nevoile copiilor celor trei copii pe care îi au împreună, Violet (11 ani), Seraphina (opt ani) şi Samuel (cinci ani).

Pentru o vreme, actorul a locuit în casa de oaspeţi aflată pe aceeaşi proprietate în care trăiau soţia şi copiii lui. Procedura de divorţ a fost stopată în iulie 2016, deoarece ambii părinţi doreau „să se concentreze asupra binelui copiilor“, potrivit unei surse, care a dezvăluit pentru revista „People“ faptul că actorul a revenit în domiciliul conjugal.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 200 -2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune „Alias“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite