Barbra Streisand a dezvăluit că şi-a clonat de două ori câinele FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa şi actriţa americană Barbra Streisand, în vârstă de 75 de ani, a declarat că a reuşit să-şi cloneze de două ori câinele care a murit anul trecut.

Barbra Streisand a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu acordat revistei „Variety“ şi citat de News.ro, precizând că a luat decizia după ce animalul ei de companie, pe nume Samantha, a murit la vârsta de 14 ani.

Înainte să moară, câinelui din rasa Coton du Tulear i-au fost prelevate celule din cavitatea bucală şi din stomac pentru a putea fi clonat. O astfel de procedură, potrivit USA Today, costă între 25.000 şi 100.000 de dolari. 

„Au personalităţi diferite“, a declarat Streisand despre cei doi căţeluşi-clone pe care i-a numit Miss Violet şi Miss Scarlett, de la culorile hainelor pe care le poartă – violet şi roşu. „Aştept să mai crească ca să-mi pot da seama dacă au ochii căprui şi seriozitatea Samanthei“, a mai spus Streisand. 

Decizia nu a fost însă pe placul iubitorilor de animale, care o critică pe vedeta susţinând că banii cheltuiţi pe clonare ar fi putut salva vieţile câtorva câini fără adăpost. 

image

Vedeta a mai povestit că în timp ce aştepta sosirea clonelor canine „s-a îndrăgostit“ de un alt căţel, pe care l-a adoptat şi l-a botezat Miss Fanny, după numele personajului pe care l-a jucat în musicalul „Funny Girl“ din 1968 care i-a adus primul Oscar şi i-a lansat cariera actoricească.

Ulterior, Streisand a apărut în musicalul „Hello Dolly!“, însă a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut acest film în ciuda faptului că a câştigat trei Oscaruri, inclusiv pentru Cea mai bună coloană sonoră. „Mi s-a părut că nu aveam ce căuta în distribuţie, chiar am vrut să renunţ. Mi s-a părut un film prostesc, cu o muzică extrem de veche“, a mărturisit actriţa, citată de The Guardian. 

Potrivit News.ro, Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy, un premiu Tony şi nouă Globuri de Aur.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite