Bărbatul cu care Angelina Jolie a avut cea mai fierbinte relaţie din viaţa sa. Actriţa l-a iubit enorm, deşi a înşelat-o şi a umilit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie. Foto: Profimedia
Angelina Jolie. Foto: Profimedia

Iată că şi una dintre cele mai frumoase femei din lume a avut parte de dezamăgiri, trădare şi suferinţă. A iubit un bărbat care nu a ştiut să o iubească, la rândul său, aşa cum ea avea nevoie.

Şi nu, nu este vorba de Brad Pitt, ci de un alt actor alături de care Angie îşi legase destinul. Acesta i-a fost infidel de mai multe ori, până când ea l-a trimis la terapie, iar el a înşelat-o şi cu terapeuta! El este bărbatul care a făcut-o pe divă să se simtă umilită, deşi, pentru ea, o părăsise pe logodnica lui, o altă actriţă cunoscută.

În cazul său, nimic nu a funcţionat fiindcă bărbatul era dependent de sex. De sex şi de diversitate. Probabil că este partenerul care a înşelat-o cel mai mult şi bărbatul care i-a marcat existenţa, mai ales că a avut o relaţie cu el când era atât de tânără! Despre cine este vorba? Vezi fotografiile cu ei doi, atunci când erau împreună şi se înţelegeau bine.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite