Aventura românească a lui Gerard Butler

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea l-a dus pe iubitul ei, Gerard Butler, in unele dintre cele mai frunoase locuri din România FOTO Getty Images
Mădălina Ghenea l-a dus pe iubitul ei, Gerard Butler, in unele dintre cele mai frunoase locuri din România FOTO Getty Images

Actorul scoţian Gerard Butler, care are o relaţie cu modelul Mădălina Ghenea, şi-a continuat, duminică, „aventura“ în România cu o vizită la Bran. Starul a sosit la noi în ţară sâmbătă la prânz şi a vizitat Transfăgărăşanul şi Bâlea Lac împreună cu iubita lui.

Cei doi îndrăgostiţi au profitat de vremea bună, au admirat peisajul superb şi s-au retras apoi departe de privirile curioşilor, la un hotel de patru stele aflat în apropiere de Vidraru. Potrivit cancan.ro, ei au petrecut noaptea aici şi au părăsit hotelul duminică la prânz - cu destinaţia Bran - la bordul unui elicopter, după o diversiune ca-n filme.

Gerard Butler, starul din pelicula „300“, a sosit sâmbătă la prânz în România, dar nu pentru a turna un film, ci pentru a petrece câteva zile împreună cu iubita lui originară din Slatina. Unul dintre motivele prezenţei lui la noi în ţară ar fi şi nunta fratelui Mădălinei Ghenea, eveniment la care Butler ar fi promis că va fi prezent.

Actorul scoţian în vârstă de 43 de ani a sosit pe Aeroportul Henry Coandă din Bucureşti ieri la prânz, cu o cursă de linie şi chiar s-a fotografiat cu pilotul avionului. De aici a fost preluat de o maşină şi dus la Aeroportul Băneasa. Apoi i s-a pus la dispoziţie un elicopter care l-a transportat până în Argeş, îl aştepta iubita lui, Mădălina (24 de ani), potrivit postului Antena 1.

O noapte la Vidraru

Fără să facă deloc caz de statutul său de star internaţional, Gerard Butler nu a cerut şofer, ci a condus chiar el un automobil de teren. Împreună cu Mădălina a vizitat Bâlea Lac şi Transfăgărăşanul, traseu pe care realizatorii „Top Gear“ (una dintre emisiuniile preferate ale actorului) îl recomandă ca fiind printre cele mai spectaculoase din lume.

Cei doi au profitat de vremea bună, au admirat peisajul superb şi s-au retras apoi departe de privirile curioşilor, la un hotel de patru stele aflat în apropiere de Vidraru.

Dragoste cu năbădăi

Mădălina Ghenea şi Gerargd Butler s-au cunoscut în prima parte a lui 2012, la filmarea unui spot publicitar. Actorul a mărturisit că atunci când a cunoscut-o pe româncă a fost atât de impresionat încât s-a îndrăgostit la prima vedere. Ulterior a confirmat oficial relaţia în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show“, iar modelul declara, la rândul ei, că-şi doreşte foarte mult copii, dar spunea că mariajul nu este o prioritate.

În luna mai a acestui an, cei doi nu mai formau un cuplu, iar Mădălina a petrecut sărbătorile pascale în România, singură. Peste doar o lună, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la Roma şi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată. Într-un interviu recent, Gerard Butler a recunoscut că vrea să se aşeze la casa lui. „Vreau să-mi întemeiez o familie la un moment dat, pentru că familia înseamnă totul pentru mine“, a spus actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite