Arnold Schwarzenegger, accidentat la filmări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnold Schwarzenegger, accidentat
Arnold Schwarzenegger, accidentat

Actorul Arnold Schwarzenegger (64 de ani) s-a accidentat pe platourile de filmare, motiv pentru care filmările pentru următorul său lungmetraj au fost amânate pentru o perioadă.

Starul american a primit îngrijiri medicale pentru o tăietură adâncă în zona frunţii şi a postat pe Twitter o fotografie cu această rană, potrivit Mediafax.

„M-am cam lovit astăzi pe platourile de filmare. Mulţumesc personalului medical care m-a repus pe picioare după o oră!", a scris Schwarzenegger pe contul său de Twitter.

Arnold Schwarzenegger a început de curând filmările pentru filmul western „The Last Stand" şi pentru continuarea lungmetrajului „Eroi de sacrificiu/ The Expendables". Starul nu a precizat titlul peliculei pentru care filma atunci când s-a accidentat.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la actorie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în urmă cu câteva luni că îşi va relua cariera. Fostul culturist de origine austriacă a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, „The Governator".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite