Anna Faris spune că un regizor de la Hollywood a hărţuit-o: ce i-a făcut în timpul filmărilor şi „motivul“ pentru care a angajat-o FOTO

0
0

Actriţa americană Anna Faris dezvăluie că a fost şi ea victima hărţuirii sexuale, după ce un regizor de la Hollywood ar fi angajat-o dintr-un motiv strict legat de aspectul fizic, iar în timpul filmărilor i-a dat o palmă peste fund în văzul întregii echipe.

Anna Faris (40 de ani) acuză un regizor de la Hollywood de hărţuire sexuală, fără a dezvălui însă numele acestuia. Actriţa susţine că, în timpul filmărilor pentru serialul „Unqualified“, respectivul regizor i-ar fi spus că ar fi angajat-o doar pentru că are „picioare frumoase“, scrie NME. 

„Ascultă, o să iau asta ca pe un compliment. Îmi plac picioarele mele“, i-a răspuns Anna Faris. „Dar ceea ce mi-a spus mi-a schimbat perspectiva asupra întregului proiect. Nu cred că actorii au fost angajaţi datorită faptului că au picioare frumoase“, a explicat actriţa. 

image

Anna Faris FOTO Getty Images

De asemenea, Anna Faris descrie una dintre agresiunile fizice la care a fost supusă pe platourile de filmare. „Filmam o scenă în care eu mă aflam pe o scară şi se presupunea că trebuia să iau nişte cărţi de pe un raft de bibliotecă, iar regizorul m-a plesnit peste fund foarte tare, în faţa tuturor celor din echipă, şi tot ce am putut să fac în acel moment a fost să râd prosteşte“, povesteşte actriţa.

„Mă uitam în jurul meu şi îmi amintesc că îi vedeam pe ceilalţi din echipa de filmare şi toţi erau înmărmuriţi: «Ce ai de gând să faci în legătură cu asta? A fost foarte ciudat», m-a întrebat unul dintre ei. «Nu e mare lucru, n-o să fac nimic», i-am răspuns, după care am încercat să mă încurajez spunându-mi că nu a fost mare lucru şi că trebuie să zâmbesc şi să continui filmările. Dar m-a făcut să mă simt vulnerabilă şi că n-ar fi făcut asta dacă aş fi fost bărbat“, a explicat Anna. 

Anna Faris este actriţă, producătoare, model şi comediantă. A devenit cunoscută pentru rolurile sale din filme de comedie, în special, din primul film „Scary Movie“.

A fost căsătorită cu actorul Ben Indra timp de patru ani, din 2004 până în 2008. Iar din 2009 este căsătorită cu actorul Chris Pratt (38 de ani), pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la „Take Me Home Tonight“, în 2007, când Faris era încă măritată cu Ben Indra. În 2012 venea pe lume Jack, fiul lor de 5 ani. 

image

Anna Faris, alături de Chris Pratt FOTO Getty Images

În luna august 2017, Anna Faris şi Christ Pratt au anunţat că au hotărât să divorţeze. Intrigaţi, fanii au început să speculeze că vina pentru această despărţire o poartă actriţa Jennifer Lawrence, care a jucat alături de Chris Pratt în filmul „Passengers“ (2016). Ulterior, Anna Faris a recunoscut că au afectat-o zvonurile potrivit cărora relaţia dintre soţul ei şi Lawrence era mai mult decât profesională, însă a precizat că nu acesta a fost motivul principal al despărţirii. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite