Jennifer Lawrence, învinuită de fani pentru divorţul lui Chris Pratt. Soţia actorului, despre zvonurile că cei doi ar fi avut o aventură: „M-am simţit nesigură“

0
0
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt au jucat împreună în filmul „Passenger“ FOTO Vanity Fair
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt au jucat împreună în filmul „Passenger“ FOTO Vanity Fair

Actorii Chris Pratt şi Anna Faris au decis să pună capăt unei căsnicii de opt ani şi au anunţat acest lucru printr-un mesaj comun pe reţelele de socializare. Intrigaţi, fanii au început să speculeze că vina pentru această despărţire o poartă actriţa Jennifer Lawrence, care a jucat alături de Chris Pratt în filmul „Passengers“ (2016).

Chris Pratt şi Anna Faris şi-a şocat fanii anunţând, luni, pe conturile de socializare că au luat decizia să divorţeze: „Suntem trişti să vă anunţăm că ne separăm pe cale legală. Am încercat din greu, pentru multă vreme, şi - spre dezamăgirea noastră - lucrurile nu s-au îndreptat. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc foarte mult şi de dragul lui dorim să păstrăm situaţia, pe cât posibil, privată. Încă ne iubim şi vom preţui întotdeauna timpul petrecut împreună“.

Potrivit Daily Mail, Faris a petrecut ultimele luni în Canada, pentru filmările remake-ului „Overboard“, în vreme ce Pratt a fost în Hawaii, ocupat cu lucrul la „Jurassic World: Fallen Kingdom“. Orarul haotic de lucru, ce i-a ţinut departe unul de altul şi nu le-a dat posibilitatea să lucreze la relaţia lor, a fost, poate, unul din factorii ce au cauzat separarea.

image

Fanii dezamăgiţi sunt, însă, de cu totul altă părere, speculând că responsabilă pentru despărţire ar fi actriţa Jennifer Lawrence, partenera lui Chris Pratt din filmul „Passengers“, despre care presa tabloidă a scris anul trecut că ar fi avut o aventură cu actorul, arată Daily Mail. Totul a pornit de la scenele intime pe care cei doi le-au avut în film, inclusiv prima scenă de sex pe care Jennifer Lawrence a filmat-o vreodată.

Unul dintre fani a scris pe Twitter: „Nu pot să cred că Chris Pratt şi Anna Faris se despart. Este numai vina lui Jennifer Lawrence.“ Deşi nu există nicio dovadă că Jennifer este implicată în despărţirea acestora, un alt fan a scris: „Jennifer Lawrence i-a distrus căsătoria lui Chriss Pratt“. „După felul în care Chris Pratt se uita la Jennifer Lawrence în timpul interviurilor, era previzibilă această despărţire“, a mai spus cineva.

image

Trebuie amintit că Jennifer Lawrence are o relaţie cu regizorul Darren Aronofsky, din septembrie anul trecut. O sursă apropiată actriţei a declarat pentru Page Six că „Jennifer este foarte legată de Darren şi sub nicio formă nu se vede cu Chris“.

image

Jennifer Lawrence, alături de iubitul ei Darren Aronofsky FOTO Daily Mail

Cel mai probabil fanii au tras această concluzie deoarece Anna Faris a mărturisit anterior despărţirii, într-unul din podcast-urile sale, faptul că a fost foarte afectată de zvonurile despre aventura soţului ei, cei doi având multe discuţii pe această temă. 

„A fost o lovitură neaşteptată pentru noi. Avem o relaţie incredibilă, dar a fost ciudat de usturător. Eu şi Chris am vorbit o grămadă despre asta. Îmi amintesc că m-am simţit atât de rănită într-un mod care mă deranja, pentru că nu am vrut să mă gândesc la mine ca la una dintre acele persoane care se lasă afectată de prostiile din tabloide. Însă, în lumea aceasta nebună, în care el este plecat la filmări, în vreme ce eu rămân acasă, în Los Angeles, să am grijă de copil, sigur că mă voi simţi vulnerabilă, ca orice fiinţă umană normală. M-a făcut să mă simt incredibil de nesigură“, a declarat ea.

image

Anna Faris şi Jennifer Lawrence, îmbrăţişându-se la un eveniment din Los Angeles, anul trecut FOTO Daily Mail

Actriţa a mai declarat pentru US Weekly: „Mereu am avut tendinţa să cred că o parte dintre zvonurile despre cuplurile celebre sunt destul de adevărate pentru că n-au făcut niciodată parte din viaţa mea. Mă gândeam: «Oh, poate chiar este un sâmbure de adevăr acolo». A fost cam devastator, pentru că pentru noi era ceva de genul «Ce naiba?»“.

Vorbind despre scenele intime dintre ea şi Chris Pratt, Jennifer Lawrence a declarat într-un interviu pentru Vanity Fair: „Chris a putut să aibă chimie cu un cactus.“

Am filmat prima mea scenă de sex în urmă cu câteva săptămâni şi a fost foarte bizat. Foarte ciudat“, a declarat actriţa pentru Hollywood Reporter. Întrebată cum s-a pregătit pentru acest moment, Jennifer a glumit: „Am băut“.

Anna Faris (40 de ani) şi Chris Pratt (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui „Take Me Home Tonight“, în 2007, când Faris era încă măritată cu Ben Indra. S-au căsătorit în 2009, iar în 2012 venea pe lume Jack, fiul lor de  5 ani. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite