Angélica Rivera Hurtado De Peña: De la actriţă la Primă Doamnă

0
0

O telenovelă cu final fericit. Aşa ar putea fi condensată viaţa actriţei mexicane, care, după un debut modest în televiziune, în urmă cu 24 de ani, a ajuns soţia preşedintelui mexican.

Publicul român amator de seriale sud-americane şi-o amintesc, cu siguranţă, din producţiile „Mariana de la noche“, „La dueña“ („Stăpâna“), „Ángela“ şi „Tequila cu suflet de femeie“. O apariţie seducătoare, cu plete lungi, roşcate, cu siluetă de fotomodel şi cu siguranţa femeii de succes. Adică, toate acele calităţi care fac dintr-o tânără ambiţi­oasă un veritabil star de telenovele. Iar Angélica Rivera Hurtado ştia încă din adolescenţă că are în dotare toate armele de seducţie. Astfel că, după ce-a apărut în câteva reclame pe când avea doar 14 ani, a început o carieră de model.

Cu toate acestea, nimic din backgroundul ei modest, de fetiţă provenită dintr-o familie cu şap­te copii, nu prevestea celebritatea pe care avea s-o trăiască la 26 de ani. A fost de-ajuns doar o întâl­nire accidentală cu actriţa Verónica Castro, care filma într-o zi oarecare pe o stradă din Ciudad de México, pentru ca Angélica, care venise doar să vadă cum arată un star în carne şi oase, să se facă remarcată. Spre mirarea ei, Castro a abordat-o şi i-a sugerat să se înscrie în concursul de frumuse­ţe „The Face of the Herald“, pe care l-a şi câştigat la vârsta de 17 ani. În acelaşi an, graţie titlului de miss, apărea în videoclipul lui Luis Miguel, „Aho­ra te puedes marchar“. Dar tot i-au trebuit trei ani să ajungă pe un platou de filmare.

Află mai multe despre viaţa complicată a actriţei devenită primă doamnă, pe www.okmagazine.ro

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite