Andrei Leonte susţine siguranţa pe internet, pentru tinerii din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Leonte va consilia elevii din mai multe oraşe şi îi va învăţa cum se pot proteja în mediul online
Andrei Leonte va consilia elevii din mai multe oraşe şi îi va învăţa cum se pot proteja în mediul online

Cântăreţul continuă campania alături de Salvaţi Copiii şi, după conferinţele susţinute în liceele bucureştene, la cererea fanilor, Andrei Leonte ajunge şi la elevii din Piatra Neamţ, Bistriţa, Craiova şi Sibiu.

Andrei Leonte demonstrează că nu e doar un cântăreţ priceput, ci şi un tânăr preocupat de cei din jur. Pentru a răspunde solicitărilor primite de la fani, primul câştigător „X Factor România“ vorbeşte despre pericolele din mediul online şi pentru tinerii din mai multe oraşe. Artistul a susţinut azi o conferinţă la Galaţi şi va continua cu alte sesiuni, la Piatra Neamţ, Bistriţa, Craiova şi Sibiu. 

„Crescând în provincie, întotdeauna mă întrebam «De ce doar în Bucuresti?». Aşa ca ne-am decis  să  ne extindem acţiunea la nivel naţional. Abia aştept să colindăm liceele din ţară, unde sper că vom fi primiţi cu braţele deschide, aşa cum s-a întâmplat şi în Bucureşti“, spune Andrei Leonte. Ca şi la Bucureşti, solistul va sta de vorba cu tinerii expuşi pericolelor internetului şi, împreună cu specialiştii de la Sigur.Info, îi va învăţa pe aceştia cum să navigheze pe net în siguranţă.

andrei leonte

Invitat în emisiunea Adevărul Live, Andrei Leonte a vorbit deschis despre ameninţările primite de la necunoscuţi pe internet. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite