Andreea Tonciu şi soţul ei au fost atacaţi cu cuţitul în trafic, în Bucureşti. Agresorul a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: playtech.ro
Foto: playtech.ro

Andreea Tonciu şi soţul ei, Daniel Niculescu, au fost implicaţi miercuri într-un incident violent în trafic, în zona Dristor din Bucureşti. Aceştia au fost atacaţi cu un cuţit de către un alt conducător auto, în timp ce în maşină se afla şi fiica vedetei, în vârstă de patru ani. Poliţia a fost imediat sesizată, iar agresorul a fost identificat şi va fi anchetat de către poliţişti.

 „Bărbatul care l-ar fi lovit pe soţul femeii a fost depistat şi urmează să fie condus la Secţia 11 Poliţie în vederea continuării cercetărilor”, potrivit Poliţiei Capitalei, transmite Click.ro

După ce „astăzi, în jurul orei de 13:30„ Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112  „de către o femeie, că soţul său a fost lovit în zona feţei de către şoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.”

Andreea a filmat intervenţia Poliţiei şi a Ambulanţei la locul atacului şi a publicat filmarea alături de o poză cu presupusul atacator şi maşina acestuia. 

”Cine atacă cu cuţit, fraţilor? În ce lume trăim? Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăştia nebuni. Mi-a atacat soţul, eram cu copilul în maşină! Nu se poate aşa ceva. Deci în 2020 mergi cu maşina şi te ia lumea la bătaie”, se aude Andreea Tonciu, în timp ce soţul ei primeşte îngrijirile medicale din partea echipajului SMURD, conform sursei citate.

Sotul Andreei Tonciu
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite