Andreea Antonescu vorbeşte despre istoria trupei Andre în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Distracţiile lui Cazacu / TVR 2
Foto: Distracţiile lui Cazacu / TVR 2

Invitată în emisiunea „Distracţiile lui Cazacu”, de la TVR 2, Andreea Antonescu, solista trupei Andre, vorbeşte despre începuturile formaţiei şi cum a ajuns aceasta la final.

„Ne cunoaştem de ceva vreme, ne-am apropiat şi pot spune că suntem prieteni. Ştiam că Andreea îşi doreşte să înveţe să meargă pe motocicletă. Având în vedere că am filmat iarna, n-am putut să-i ofer acest lucru, dar am compensat cu o provocare plină de adrenalină.

Despre interviu pot să vă spun că e plin de lucruri interesante, multe din perioada în care trupa „Andre” era în vogă. Cum a început şi cum s-a terminat trupa, dar şi ce a simţit în prima zi după desfiinţare. Mai mult, am aflat şi dacă, într-un final, papa a lăsat-o la mare” spune Cătălin Cazacu despre interviul cu Andreea Antonescu, care va putea fi văzut în această seară de la ora 23:00 la TVR2.

Andreea Antonescu a tratat şi subiecte din viaţa personală, nu doar cea profesională, în interviul de la emisiunea lui Cătălin Cazacu. Ce a spus aceasta despre performanţele pe care trebuia să le aibă în şcoală, alături de Andreea Bălan, pentru a putea continua să cânte, citiţi pe click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite