Anda Adam a născut: „Am fost copleşită. Am plâns şi am râs în acelaşi timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Adam a născut prin cezariană,
declând că a plâns FOTO Eduard Enea
Anda Adam a născut prin cezariană, declând că a plâns FOTO Eduard Enea

Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă prin cezariană, declarând că o să o boteze Evelin. Cântăreaţa s-a arătat emoţionată că a născut într-o zi sfântă.

Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană. Fetiţa Andei Adam a avut la naştere trei kilograme, iar solista a fost foarte emoţionată că a născut într-o zi sfântă. Aceasta a declarat în direct în emisiunea „La Măruţă“ că fetiţa o să poartă numele Evelin, completând că în perioada sărbătorilor va fi pe scenă.

„Suntem foarte fericiţi că am devenit părinţi. Am plâns foarte tare de fericire şi de bucurie. Am fost copleşită. Am plâns şi am râs în acelaşi timp. Când doctorul a scos copilul, a zis «hai, cântăreaţa» şi am început să râd. Cred că fetiţa mea este obişnuită cu concertele, de Revelion voi fi pe scenă şi nu cred că va avea nicio problemă să vină cu mine. Sunt foarte fericită că am născut în zi de sărbătoare. Mă bucur că e şi ziua de nume a lui Andrei. Am avut ocazia să o nasc într-o zi sfântă. Totodată, i-am făcut soţului meu cel mai frumos cadou. Fetiţă o să aibă doar numele Evelin“, a declarat cântăreaţa.

anda adam foto facebook

FOTO Facebook

Totodată, la scurt timp după naştere, fericita mămică a publicat pe pagina de Facebook prima fotografie din maternitate. „Fericirea şi bucuria pe care o avem în suflet nu se poate exprima în cuvinte. Mulţumim, Doamne, pentru această minune în viaţa noastră“, a scris Anda Adam lângă o fotografie cu mânuţa fetiţei ei.

Anda Adam nu a făcut publică sarcina de la început, aceasta spunând că a ţinut cont de sfaturile medicilor. „Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că şi pe părinţii noştri i-am anunţat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect faţă de nimeni altcineva, nu am dat declaraţii ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect faţă de cei care mă iubesc şi mă susţin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul in regulă“, a declarat artista recent pentru Agenţia de Presă Mondenă. Anda Adam a anunţat pe Facebook, abia la începutul lunii august, că este însărcinată: „Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape şase luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi!“.

Anda Adam s-a căsătorit pe 7 iunie cu afaceristul Sorin Andrei (29 de ani) în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurate în Snagov, la care au luat parte 400 de invitaţi.

Ceremonia civilă a celor doi a fost oficiată de primarul Snagovului, Marian Oancea, iar petrecerea a avut loc la Vila 23, o zonă de lux situată pe malul Snagovului, scrie click.ro. Printre cei 400 de invitaţi s-au numărat vedete precum Antonia, Alex Velea, Pepe, Andreea Bălan, CRBL, Delia, Dan Bittman, Mihai Morar, Dani Oţil, Răzvan Simion, Alina Puşcaş, Crina Mardare şi Dan Capatos.

Rochia de mireasă a Andei Adam a costat 4.000 de euro, pantofii, din piele de şarpe cu pene de struţ, au fost 150 de euro, în timp ce costumul mirelui, marca spaniolă Felix Ramiro, a costat 3.000 de euro. De asemenea, verighetele cu diamnate au costat 15.000 de euro, în timp ce papioanele muzicale pe care invitaţii le-au primit au fost 4.000 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite