Anca Serea a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a şasea oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Serea (38 de ani) a născut miercuri, 14 august, o fetiţă. Vedeta a devenit mamă pentru a şasea oară şi i-a dăruit cântăreţului Adrian Sînă (42 de ani) cel de-al patrulea copil.

Anca Serea a devenit mamă pentru a şasea oară, scrie revista Viva. Vedeta a născut o fetiţă, care va fi botezată Leah-Maria, aşa cum a declarat proaspăta mămică. 

Vedeta a publicat şi prima poză din spital, pe contul personal de Instagram, alături de mesajul: „Atât de îndrăgostită de ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingaşă“. 

View this post on Instagram Atat de indragostita de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingasa. 🤦‍♀️ #mylovelgirl #welcomehome #familyovereverything A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on Aug 14, 2019 at 8:01am PDT

Anca Serea spunea cu puţin timp înainte de a naşte că a avut câteva probleme în timpul acestei sarcini: „Probabil e şi vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simţit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naşte natural şi sper ca fetiţa să fie mai grăbita decât Moise şi să vină pe lume la termen“.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică“, a mai povestit, acum ceva timp, Anca pentru revista Unica.

Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sara (10 ani). 

   

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri