Anca Pop şi Emil Rengle, românii invitaţi de Warner Music Group la Cannes 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Pop şi Emil Rengle ar putea obţine o colaborare pe termen lung cu Warner Music Group
Anca Pop şi Emil Rengle ar putea obţine o colaborare pe termen lung cu Warner Music Group

Cântăreaţa Anca Pop şi coregraful Emil Rengle au fost singurii români invitaţi la conferinţa internaţională Warner Conference de la Cannes, organizată de una dintre cele mai mari case de producţie muzicală din lume.

Cei doi artişti români au primit invitaţia chiar de la proprietarul companiei americane Warner Music Group, Len Blavatnik, care s-a arătat interesat de o colaborare pe termen lung cu cei doi. Alături de Anca Pop şi Emil Rengle, la conferinţa anuală organizată de Warner Music Group, au mai participat şi artişti precum Dua Lipa, Charlie XCX şi Icona Pop. 

Anca Pop şi Emil Rengle sunt doi dintre artiştii care au semnat cu Roton România, singura casă de discuri care are drepturi depline pentru muzica şi artiştii de la Warner Music Group, pe teritoriul ţării noastre. 

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului nume precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran. Anca Pop şi Emil Rengle au intrat în atenţia publicului internaţional datorită videoclipurilor şi show-urilor extravagante şi chiar excentrice pe care le realizează. 

Anca Pop este o cântăreaţă canadiană de origine română care în 2012 şi-a lansat albumul de debut în colaborare cu muzicianul bosniac Goran Bregovic. Anca Pop a intrat în atenţia publicului român cu piesa „Free Love“, iar în 2016 a revenit cu „Super Cool“, care se bucură de succes în Europa şi Asia.

Emil Rengle, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi şi directori artistici români ai momentului, şi-a perfecţionat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri în cadrul unora dintre cele mai mari şcoli de dans internaţionale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra şi Debbie Reynolds Los Angeles.

Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi Inna. De asemenea, Emil a fost coregraful oficial al emisiunilor „Romanii au talent“ şi „Vocea României“.

În 2015, Emil s-a lansat şi pe piaţa muzicală din România, făcându-şi debutul în cadrul festivalului Untold, iar apoi a luat cu asalt piaţa muzicală internaţională, susţinând o serie de show-uri în Europa şi Asia. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite