Amalia Enache şi-a chemat prietenii la teatru de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În locul unei petreceri tradiţionale, Amalia Enache a ales să-şi invite prietenii la o piesă de teatru pentru a sărbători aniversarea a 36 de ani. Prezentatoarea ştirilor de noapte de la Pro TV îşi serbează ziua de naştere chiar astăzi.

„Era o idee mai veche ca în loc de petrecere de ziua mea să ofer o piesă de teatru şi am fost foarte fericită că prietenii mei dragi, oamenii mei de suflet, au fost entuziasmaţi de idee. Am ales «Masculin, Feminin», scrisă şi regizată de Lia Bugnar, cu actorul meu preferat, Marius Manole, şi cu Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Creţ şi Teodora Stanciu“, a mărturisit Amalia Enache, care a organizat acest eveniment cu câteva zile în avans. 

De la tortul de mămăligă cu brânză făcut de bunica ei în copilărie, până la întâlnirea cu pilotul Valentino Rossi, Amalia are amintiri care mai de care mai frumoase legate de ziua de 19 iunie, iar sărbătoarea din acest an nu face excepţie. „Am râs în hohote, dar am şi lăcrimat, ne-am bucurat de jocul excepţional al actorilor şi de calitatea piesei. Mesajul este legat de iubire, de cât poate ea să fie de puternică, în ciudă unor schimbări dramatice la care este supusă uneori. Puteam eu să ofer alt mesaj de ziua mea?“, a spus prezentatoarea.

Printre invitaţii Amaliei se numără Principesa Marina Sturdza, Andreea Esca şi Alexandre Eram, Olivia Steer, Alex Dima, Corina Caragea, Raluca Arvat, Elena Lasconi, Malvina Cervenschi şi Dorian Boguţă, iar cadourile au completat perfect a „tabloul cultural“: cărţi, audio-bookuri, muzică, filme, picturi.

La 36 de ani, Amalia se declară fericită cu alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului: „Faptul că lucrez în televiziune nu e o întâmplare în cazul meu, e o alegere. Cred că felul în care îmi trăiesc viaţă, mulţumită de tot ce cuprinde ea, de la profesie până la oamenii de care sunt înconjurată, de la preocupări până la posibilităţile să mi le satisfac, e cea mai mare împlinire posibilă“, a mai spus vedeta Pro TV.
 
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite