Amal Clooney, interviu rar despre relaţia cu George Clooney: avocata a dezvăluit că nu mai credea în dragoste şi în căsătorie când l-a întâlnit pe actor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amal şi George Clooney au împreună gemeni, o fetiţă şi un băieţel de aproape un an FOTO Guliver/Getty Images
Amal şi George Clooney au împreună gemeni, o fetiţă şi un băieţel de aproape un an FOTO Guliver/Getty Images

Avocata britanică de origine libaneză Amal Clooney (40 de ani) a acordat unul dintre rarele interviuri în care a vorbit despre căsnicia cu actorul american George Clooney (56 de ani), dezvăluind cum s-au cunoscut şi cum a cucerit-o starul.

Amal Clooney, unul dintre cei mai buni avocaţi din lume specializaţi în drepturile omului, apare pe coperta revistei „Vogue“, pentru care a acordat şi un interviu, care marchează una din rarele ocazii în care a acceptat să vorbească despre relaţia cu George Clooney.

Amal a povestit că l-a întâlnit pentru prima dată pe starul american în iulie 2013, când a participat la o cină organizată la casa lui Clooney de lângă Lacul Como, din Italia. Cei doi s-au împrietenit în acea seară, iar în următoarele trei luni au corespondat prin e-mailuri. 

image

De la prima întâlnire, la un restaurant de top din Londra, la ieşirea căruia i-au aşteptat aproximativ 50 de fotografi, cei doi s-au văzut zilnic. Mai mult, avocata a recunoscut că îl plăcea foarte mult pe actor încă dinainte de a-l întâlni şi că în acea perioadă aproape că renunţase la ideea că se va îndrăgosti vreodată şi îşi va întemeia o familie. 

„A părut cel mai natural lucru din lume“, a declarat Amal despre momentul în care s-a îndrăgostit de George Clooney. 

„Înainte de a-l întâlni pe George, am sperat mereu că există o dragoste care să te copleşească şi care să nu necesite analize şi decizii. Iubirea este singurul lucru din viaţă care determină fericirea şi în acelaşi timp este lucrul asupra căruia ai cel mai puţin control. Vei întâlni vreodată acea persoană? Eu aveam deja 35 de ani când l-am întâlnit pe George. Nu mai era evident că avea să mi se întâmple acest lucru. Nici măcar nu mai eram încântată de ideea de căsătorie şi de familie în absenţa iubirii“, a povestit Amal. 

amal si george clooney foto guliver/getty images

În ceea ce priveşte gemenii de aproape un an, Ella şi Alexander, Amal Clooney a dezvăluit că deja au rostit primele cuvinte: „Am avut parte de câţiva «mama» şi «tata». George a fost foarte atent şi s-a asigurat că «mama» a fost primul cuvânt spus.“

Cât despre viaţa de familie, Amal a dezvăluit că în urmă cu doi ani a luat decizia, împreună cu soţul său, să aibă un regim de viaţă mai sănătos, însă au rezistat doar 11 zile: „A fost greu să renunţăm la paharul de vin băut seara şi chiar mai greu la cafeaua de dimineaţă. Apoi ne-am întrebat: «Nu ar trebui să ne simţim uimitor?».“

Imagine indisponibilă

În 2015, la Veneţia, George Clooney s-a căsătorit cu Amal Clooney, care a fost desemnată, în 2014, cea mai fascinantă persoană din lume de către celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters, şi cea mai influentă femeie din Londra, potrivit unui top întocmit anual de editorii de la „Evening Standards“.

Ceremonia de căsătorie a fost una cu fast, lungă de patru zile, urmată de un „maraton“ de petreceri, ce au adunat laolaltă nume sonore din showbiz, întregul eveniment fiind catalogat de presa internaţională drept „nunta anului 2015“.

Imagine indisponibilă

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana“(2006), şi un altul pentru Cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo“ (2013). Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat şi unor cauze umanitare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite