Alexandra Dinu joacă alături de Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody, într-un nou film de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Alexandra Dinu (35 de ani) face parte din distribuţia thrillerului „Unchained“, care urmează să apară anul viitor, alături de renumiţii actori Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody.

După o carieră de succes în industria cinematografică din Italia, Alexandra Dinu s-a mutat anul trecut în Los Angeles şi a semnat pentru noi producţii cinematografice, de această dată la Hollywood. 

„Unchained“ este al doilea film american în care joacă Alexandra Dinu în ultimele şase luni, după ce în vară a obţinut un rol în thriller-ul „Final Score“, o dramă inspirată din universul fotbalului profesionist, regizată de Scott Mann, în care actriţa joacă alături de fostul agent 007 Pierce Brosnan şi Dave Bautista („Spectre“ şi „Gardienii Galaxiei“).

Potrivit presei americane, filmările pentru thriller-ul „Unchained“, regizat de Paul Solet, vor începe pe 14 noiembrie, iar producţia urmează să aibă premiera în a doua jumătate a anului 2017.

În noua producţie, Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody joacă rolurile unor criminali căutaţi de poliţie, care rămân captivi într-un depozit, unde luptă pentru supravieţuire sub atacul unui câine agresiv pe nume DeNiro.

Alexandra Dinu a debutat ca actriţă în Statele Unite ale Americii, anul acesta, odată cu premiera filmului „The Serpent’s Gift“, regizat de cineastul italian Roberto Leoni, în care românca interpretează rolul principal.

Alexandra Dinu a vorbit anul trecut într-un interviu pentru revista „Unica“, despre impresia pe care i-a lăsat-o primul contact cu showbiz-ul de la Hollywood.

„Concurenţa de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunţi cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conştient de ceea ce eşti, trebuie să realizezi că ai încă multe de învăţat şi trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greşit să pleci în America cu vise măreţe, cultivând acel «American Dream». Îţi poţi face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci şi să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoşti stilul de viaţă, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă şi să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect şi nu m-aş vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoşti bine regulile pentru a-ţi gândi următoarea mutare“, a declarat Alexandra Dinu pentru Unica, citată de okmagazine.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite