Alexandra Dinu, ambasadoarea mamelor singure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dinu şi Andreea Marin
Alexandra Dinu şi Andreea Marin

Andreea Marin Bănică a numit-o joi pe Alexandra Dinu ambasadoarea Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, o fundaţie dedicată mamelor din România şi din străinătate, care-şi cresc singure copiii.

„Alexandra Dinu a trecut prin experienţa creşterii unui copil prin propriile forţe şi a ajuns acum în ipostaza de a întinde o mână de ajutor femeilor care se află într-o mare cumpănă a vieţii“, a declarat Andreea Marin Bănică. „O consider persoana potrivită pentru a-i preda ştafeta faptelor bune într-o campanie care se adresează nu doar mamelor de la noi de acasă, ci şi celor din diaspora“, a completat fosta realizatoare TV, care este şi preşedinte al fundaţiei.

Alexandra Dinu a primit cu entuziasm propunerea. „Mi-am dorit de mult timp să mă implic în proiecte umanitare şi sociale şi am fost realmente încântată atunci când Andreea mi-a propus să fiu parte a campaniei fundaţiei sale. În Italia sunt foarte multe familii de români care au nevoie de ajutor, femei divorţate, despărţite de parteneri, multe rămase pe drumuri cu copiii lor, care nu îşi cunosc drepturile şi nu au un sprijin“, a explicat fosta soţie a lui Adrian Mutu.

Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu vor începe în curând primele demersuri pentru extinderea activităţii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa în Italia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite