Alex Bodi îi cere Biancăi Drăguşanu despăgubiri morale în valoare de 200.000 de euro. Ce acuzaţii îi aduce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu, un cuplu divorţat
Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu, un cuplu divorţat

Acuzat într-un dosar de prostituţie şi proxenetism, la ultima înfăţişare pe care a avut-o la Craiova, Alex Bodi a depus plângere penală împotriva fostei soţii, Bianca Drăguşanu. După ce aceasta a dat publicităţii poze în care apărea bătută, afaceristul din Mediaş îşi acuză fosta nevastă de mărturie mincinoasă, cerând despăgubiri de 200.000 de euro.

Alex Bodi a decis să depună plângere împotriva Biancăi Drăguşanu după pozele în care apărea desfigurată în bătaie, adăugând că Bodi îi provocase rănile, dar şi după ce fosta soţie a dat şi ea cu subsemnatul în calitate de martor prima dată la DIICOT Craiova, apoi la Parchet, în dosarul pe care i l-a deschis fostului soţ pentru agresiune şi violente repetate, scrie Click.

În faţa procurorilor, Drăguşanu ar fi declarat că Bodi a comis o serie de infracţiuni care includeau saci cu bani, lingouri de aur şi fete aduse pentru prostituţie. Detaliile i le-ar fi spus chiar afaceristul. 

„Că domnul Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că domnul Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, domnul Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu? Declaraţia ei este inutilă şi am făcut plângere penală împotriva ei pentru declaraţie mincinoasă. Îi oferim şansa să îşi susţină afirmaţiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi”, a spus Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, despre declaraţia dată procurorilor de Bianca Drăguşanu, conform Click, care citează Spynews.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite