Alegeri prezidenţiale 2014. Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Victor Ponta: „Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama şi antrenor în show-ul „Vocea României“, îl atacă pe premierul şi candidatul la alegerile prezidenţiale Victor Ponta, numindu-l „individ imoral şi amoral“, şi îi îndeamnă pe români să voteze duminică, 16 noiembrie, împotriva „flagelului numit PSD“.

Artistul a publicat, pe pagina de Facebook, articolul încurajează pe români să iasă la vot pentru a „spulbera Forţele Răului şi Întunericului Moral.“

„Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată altfel ne vom trezi în întunericul care se va aşeza după ce acest individ imoral şi amoral numit Victor Ponta ar ieşi preşedinte. Trebuie să ieşim la vot împotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care îl trăim are ceva din claritatea epică a unui basm. Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Ieşiţi la vot şi vă rog scoateţi-vă prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp să vedem unde am greşit. Important e să nu greşim acum. Lehamitea, indiferenţa, scârba nu au ce căuta aici. Ieşim la vot“, a scris Tudor Chirilă pe Facebook


Ştiri pe aceeaşi temă:

Preasfânta campanie electorală sau când popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi Discursuri politice în biserică, bileţele cu mesaje electorale împărţite în curtea mănăstirilor, lăcaşuri de cult transformate în locuri de pelerinaj pentru politicieni şi titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR şefilor Guvernului. Aşa şi-au arătat, în acest an electoral, trimişii Domnului susţinerea pentru anumiţi oameni politici. Aceştia din urmă au fost parcă mai darnici cu finanţarea bisericilor, făcută din bani publici.

PSD l-a transformat pe Arsenie Boca în agent electoral. ACL cere Bisericii Ortodoxe să se delimiteze Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a solicitat, miercuri, Bisericii Ortodoxe Române (BOR) să se delimiteze de acţiunea social-democraţilor, care distribuie iconiţe cu imaginea părintelui Arsenie Boca şi inscripţionate pe verso cu numele lui Victor Ponta şi sigla PSD.

Mesaj de la mănăstirea Cozia: „Stimate alegător creştin-ortodox, când votezi, nu îţi trăda credinţa şi neamul! Votează Victor Ponta!” Ce spune stareţul Credincioşii care au fost sâmbătă la Mănăstirea Cozia au primit bileţele cu îndemne electorale: „Stimate alegător creştin-ortodox, Când votezi, nu îţi trăda credinţa şi neamul! Votează Victor Ponta, român şi creştin-ortodox!”. Sute de astfel de bileţele au fost distribuite enoriaşilor.

Alegeri prezidenţiale 2014. Lia Olguţa Vasilescu, despre protestele din ţară: „Au ieşit 2.000 de inşi în stradă. Aşa şi? O facem şi noi? Facem război civil“ Primarul Craiovei, vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, s-a arătat deranjată de iniţiativa românilor de a protesta în mai multe oraşe ale ţării, în semn de solidaritate cu românii din diaspora, precizând că poate mobiliza 20.000 de români doar la Craiova.

Politicieni în delir Inventarul abuzurilor, al jocului impur (şi costisitor) de imagine pe care Victor Ponta şi echipa lui l-au pus în scenă în campania electorală e cunoscut de toată lumea

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta Cred că decizia de a vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie să aibă la bază o serie de argumente. Eu am găsit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite