Al Pacino şi iubita lui s-au despărţit după doi ani de relaţie. Motivul, explicat de actriţa israeliană: „E greu să fii cu cineva atât de în vârstă“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al Pacino şi Meital Dohan s-au despărţit după doi ani de relaţie FOTO Guliver/Getty Images
Al Pacino şi Meital Dohan s-au despărţit după doi ani de relaţie FOTO Guliver/Getty Images

Al Pacino (79 de ani) şi iubita lui, actriţa israeliană Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, s-au despărţit după o relaţie de doi ani.

Actriţa israeliană Meital Dohan a declarat că s-a despărţit de marele actor Al Pacino, după doar doi ani de relaţie.

Actriţa a explicat motivul despărţirii, într-un interviu pentru revista israeliană „La'Isha“. Ea a blamat diferenţa mare de vârstă dintre cei doi. Totodată, femeia l-a acuzat pe Al Pacino de „zgârcenie“.

„E greu să fii într-o relaţie cu cineva atât de în vârstă, fie el şi Al Pacino. Am încercat să neg acest lucru. Diferenţa de vârstă este dificilă. În ciuda dragostei mele pentru el, relaţia noastră nu a rezistat“, a declarat actriţa.

Al Pacino şi actriţa Meital Dohan FOTO FilmMagic

image

În plus, întrebată dacă Al Pacino i-a făcut cadouri scumpe în timpul relaţiei, femeia a răspuns: „Cum să spun în mod politicos că nu-i place să cheltuie bani? Mi-a cumpărat numai flori.“

Meital Dohan a mai spus că cei doi au rămas în relaţii de prietenie şi că a fost o onoare să fie iubita legendarului actor, notează Daily Mail.

Ultima dată, Meital şi Al Pacino au fost văzuţi împreună la premiera filmului „The Irishman“ din LA, din octombrie 2019.

Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată. Înainte de Meital Dohan, el a avut o relaţie de 10 ani cu actriţa argentiniană Lucila Solá. Actorul are trei copii: gemeni în vârstă de 18 ani, din relaţia cu Beverly D'Angelo, care s-a încheiat în 2003, după o relaţie de şapte ani, şi o fată în vârstă de 30 de ani, din relaţia cu profesoara de actorie Jan Tarrant. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite