Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă: „Am avut o relație toxică”

0
Publicat:

Cu ani în urmă, Andreea Raicu și Tudor Chirilă formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste a durat doar câțiva ani și, deși s-a încheiat discret, pe marginea motivului despărțirii lor s-a speculat mult.

Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu.  FOTO: Colaj Click
Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu. FOTO: Colaj Click

Mulți dintre fanii lor vedeau în cuplul Andreea Raicu - Tudor Chirilă rețeta succesului în dragoste și se așteptau ca cei doi să rămână împreună până la adânci bătrâneți, însă relația lor s-a încheiat în 2006, cei doi evitând să dea amploare subiectului preluat de presă. Abia după un timp s-a aflat că, de fapt, Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă, potrivit Click!.

La un moment dat, în cadrul unui interviu, Andreea Raicu a vorbit despre relația cu Tudor Chirilă, explicând că a decis să-l părăsească pe artist pentru că legătura dintre ei devenise toxică.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine…”, declara atunci Andreea Raicu.

 Articolul integral, în Click!

„Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!“  

Amintim că, anul trecut, când a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D, Andreea Raicu a vorbit deschis despre unele subiecte sensibile, inclusiv despre agresiunea în cuplu, clarificând un aspect pe marginea căruia au existat speculații.

„Într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!“, a mărturisit Andreea Raicu referitor la relația pe care a avut-o cu artistul.

„Altcineva?“, a întrebat moderatoarea Denise Rifai.

Au fost relații tumultuoase, pentru că, fiind vorba de pasiune... s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat o singură dată, nu a mai existat o a doua oară“, a răspuns atunci Andreea Raicu.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite