Actriţa Rachel Matthews, star în „Frozen 2“, diagnosticată cu coronavirus: ce simptome a avut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rachel Matthews are coronavirus FOTO Guliver/Getty Images
Rachel Matthews are coronavirus FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Rachel Matthews, în vârstă de 26 de ani, care şi-a împrumutat vocea pentru personajul Honeymaren, din „Frozen 2“, a mărturisit că a fost testată pozitiv cu coronavirus şi a detaliat care au fost simptomele pe care le-a resimţit.

Rachel Matthews a dezvăluit într-o serie de Instagram Stories că a fost diagnosticată cu coronavirus, a explicat care e starea ei, precum şi simptomele pe care le-a resimţit, scrie Daily Mail.

„Hei, guys, am fost testată pozitiv cu Covid-19 şi am fost în carantină săptămâna trecută“, a spus Matthews, care şi-a împrumutat vocea personajului Honeymaren din „Frozen 2“.

Actriţa, originară din Los Angeles, cunoscută din seria „Looking for Alaska“ şi „Happy Death Day 2U“, a mărturisit că nu este sigură care va fi următorul pas, dar va rămâne în carantină până când i se va spune altceva.

Ea i-a încurajat pe fanii săi „să fie atenţi“ la deciziile lor şi să fie „deştepţi şi responsabili“ în acţiunile lor.

Ce simptome a avut Rachel Matthews 

Actriţa şi-a enumerat simptomele avute de-a lungul săptămânii, care includeau „durere în gât, oboseală, dureri de cap“ în prima zi, urmată de mai multe simptome în ziua a doua, care includeau „o febră uşoară (100,3), durerile oribile ale corpului, frisoane, dureri ascuţite în plămâni şi o tuse uscată“.

În a treia zi, ea nu a mai avut febră şi „dureri minore ale corpului“, dar plămânii ei s-au agravat având o tuse profundă şi uscată, „rezultând într-o „respiraţie deficitară, oboseală majoră şi lipsa apetitului“. 

Rachel a mai spus că problema la plămâni a rămas şi avea dificultăţi de respiraţie şi în ziua a patra şi că, în plus, „şi-a pierdut simţul mirosului şi gustului“ şi a continuat să nu aibă poftă de mâncare.

„Totul a rămas mai mult sau mai puţin la fel“, a spus ea despre simptomele avute din a cincea zi până în a şaptea. 

„Mă simt mai bine, încă mai am dificultăţi de respiraţie, poftă de mâncare scăzută, mă simt obosită şi nu am gust şi miros, dar, în general, e ok“, a mai scris actriţa. 

Matthews se alătură unei liste din ce în ce mai mari de celebrităţi care au spus că au fost testate pozitiv, care îi include pe actorii Tom Hanks şi soţia Rita Wilson, Olga Kurylenko, Idris Elba şi Kristofer Hivju.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite