Actriţa Heather Locklear, pusă sub acuzare pentru agresiune asupra poliţiştilor: „Vă voi împuşca dacă mai puneţi piciorul pe proprietatea mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heather Locklear, acuzată de agresiune asupra poliţiştilor FOTO Guliver/Getty Images
Heather Locklear, acuzată de agresiune asupra poliţiştilor FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Heather Locklear (50 de ani) este vizată de patru capete de acuzare pentru agresiune asupra poliţiştilor, dar a reuşit să evite acuzaţia de violenţă domestică, după ce, în urmă cu două săptămâni şi-a rănit partenerul de viaţă.

Fosta vedetă din serialul „Dynasty“ urmează să apară în faţa unui tribunal pentru a răspunde acuzaţiei de obstrucţionare a poliţiei. 

Heather Locklear a fost acuzată de violenţă domestică după ce l-a muşcat de nas pe iubitul său într-un atac de furie cauzat de consumul de alcool. Ulterior, actriţa i-a atacat pe cei trei poliţişti care veniseră la faţa locului să clarifice situaţia. „A fost extrem de ostilă şi necooperantă şi la un moment dat a devenit combativă cu poliţiştii“, a declarat un ofiţer, potrivit People.

Conform unei surse din cadrul departamentului de poliţie Ventura, citată de Daily Mail, Locklear „a cedat psihic“ după ce ea şi Chris Heisser, iubitul din liceu cu care s-a împăcat recent, s-au luat la bătaie în casa ei din Thousand Oaks, California, în seara de 25 februarie. Bărbatul a sunat la poliţie pentru a reclama incidentul. 

Se pare că actriţa i-a ameninţat pe ofiţeri că îi va împuşca, scrie People: „Locklear a fugit în dormitorul ei şi a încercat să închidă uşa. Ofiţerul Alldredge a pus piciorul în uşă, în încercarea de a o îmipedica să o închidă şi pentru a continua investigaţia. Heather a încercat să-l împingă pe ofiţer, a început să-l lovească în picior şi să strige «Pleacă, dracului, din casa mea“, au declarat reprezentanţii poliţiei din Oaks, California. Mai mult, actriţa le-a adresat cuvinte ameninţătoare şi celorlalţi ofiţeri: „Meritaţi să vă moară copiii! O meritaţi. Iar când se va întâmpla asta, să vă gândiţi la mine! (...)“.

Heather Locklear FOTO Ventura County Sheriff's Department

image

Actriţa a continuat: „Plecaţi dracului de pe proprietatea mea. Să nu vă mai întoarceţi vreodată. Nu aveţi voie! Vă voi împuşca dacă mai puneţi piciorul aici şi luaţi-o ca pe o ameninţare.“

Locklear, celebră şi pentru rolul din „Melrose Place“, a evitat punerea sub acuzare pentru infracţiuni mai grave şi riscă doar condamnarea pentru cinci contravenţii. Actriţa, care a fost eliberată după plata unei cauţiuni de 20.000 de dolari, nu este obligată să apară în persoană la prima audiere de la un tribunal din comitatul Ventura, scrie Agerpres.

În 2008, actriţa a pledat vinovată la acuzaţia de şofat neglijent, după ce a fost arestată sub suspiciunea mai gravă de conducere sub influenţa unor medicamente prescrise de medic.

Heather Locklear a fost căsătorită cu chitaristul Richie Sambora (Bon Jovi) între 1994 şi 2007 şi cu toboşarul de la Motley Crue Tommy Lee între 1986 şi 1993.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite