Actriţa Gillian Anderson va părăsi serialul „Dosarele X/ The X-Files” după încheierea noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gillian Anderson. FOTO  Getty Images
Gillian Anderson. FOTO  Getty Images

Actriţa Gillian Anderson va părăsi serialul „Dosarele X/ The X-Files” după încheierea noului sezon, cel de-al 11-lea, care va avea premiera miercuri la televiziunea americană Fox, scrie The Independent.

„Am spus încă de la început că asta a fost pentru mine. Am fost surprinsă de «şocul» unor oameni la anunţul meu, pentru că înţelegerea mea a fost că voi mai filma un singur sezon”, a spus Gillian Anderson, care interpretează personajul Dana Scully în acest serial.

Actriţa a sugerat încă din luna octombrie că acest sezon va fi ultimul pentru ea, deşi reprezentanţii televiziunii Fox au negat la acea vreme că Gillian Anderson părăseşte oficial producţia.

Anunţul actriţei ar putea indica că noul sezon al serialului va încheia povestea agenţilor FBI Dana Scully şi Fox Mulder (David Duchovny). Nu este clar, însă, dacă cel de-al 11-lea sezon al serialului va fi şi ultimul.

Chris Carter, creatorul serialului, a declarat că „mai sunt multe poveşti de spus din «Dosarele X»”, dar rămâne un semn de întrebare dacă echipa show-ului va ajunge să le spună.  

„Dosarele X” este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter şi difuzat pe parcursul a nouă sezoane, între 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002. Serialul a revenit pe micile ecrane americane în 2016, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie.

Acest serial TV a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror şi mystery şi a fost una dintre primele producţii de succes ale reţelei americane de televiziune Fox. Personajele principale şi motto-ul serialului – „Adevărul este dincolo de noi" - au intrat în istoria culturii populare americane.

În serial, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga aşa-numitele „Dosare X”, - o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale. 

Popularitatea serialului „Dosarele X” a atins apogeul la finele anilor '90, ducând la realizarea unor filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 1998 şi în 2008.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite