Actorul Kevin Hart a ajuns în scaun cu rotile: „Am fost cel mai prost om în viață!”

0
Publicat:

Celebrul actor american Kevin Hart a ajuns într-un scaun cu rotile după ce a încercat să facă „chestii tinerești”, relatează CNN.

„Am ajuns să fiu cel mai prost om în viață”, spune Kevin Hart. FOTO Profimedia
„Am ajuns să fiu cel mai prost om în viață”, spune Kevin Hart. FOTO Profimedia

Kevin Hart a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care spune: „Am ajuns să fiu cel mai prost om în viață!!!!!”

Folosind câteva înjurături atât în descrierea postării, cât și în videoclip, Hart a povestit cum a încercat să se întreacă cu prietenul său, fostul jucător NFL Stevan Ridley, într-o cursă de 40 de metri și a sfârșit prin a se accidenta.

„Doamnelor și domnilor, vârsta de 40 de ani există”, spune Hart. „Toți cei de acolo, femei și bărbați, care au 40 de ani sau mai mult - nu este un joc. Prețuiți-vă vârstă”.

El a anunțat apoi că se află într-un scaun cu rotile pentru că a încercat să facă niște „chestii de tineri”.

Hart a spus că a pariat cu Ridley că îl poate învinge la sprint, dar a fost umilit.

„Mi-am rupt mușchii inferiori ai abdomenului și adductorii. Nu știu ce este asta, dar i-am rupt. I-am rupt și pe aceștia. Nu pot să merg”.

Hart, în vârstă de 44 de ani, s-a referit, de asemenea, la el însuși ca fiind „cel mai prost om în viață”, ca răspuns la o întrebare despre motivul pentru care a participat la cursă.

Stevan Ridley a răspuns și el pe Instagram la mesajul lui Kevin Hart.

„L-am văzut pe Tom Brady făcând asta la vârsta ta și am crezut că și tu poți!”, a scris Ridley, referindu-se la fostul său coechipier de la New England Patriots. „Greșeala mea, Kevin Hart! Fă-te bine și continuă să ne faci să râdem!”.

De asemenea, în 2019, Hart a suferit „răni majore la spate” în urma unui accident de mașină.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite