Actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner, aflaţi în pragul divorţului, aşteaptă al patrulea copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Garner şi Ben Affleck aşteapta al patrulea copil FOTO Getty Images
Jennifer Garner şi Ben Affleck aşteapta al patrulea copil FOTO Getty Images

Actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner, care au anunţat în luna iunie că s-au despărţit, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor, aşteaptă al patrulea copil, susţine presa americană, care scrie că cei doi au îndoieli privind decizia de a divorţa.

Potrivit revistei „OK!“, apropiaţi ai cuplului, care are trei copii - Violet, în vârstă de nouă ani, Seraphina, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de trei ani -, au declarat că Affleck şi Garner încearcă să îşi continue căsnicia, fără a lua în calcul divorţul.

În plus, sursele spun că Jennifer Garner se plânge de o stare de oboseală „cum nu a mai avut decât atunci când era însărcinată“.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor“, dar s-au îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil“, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Ben Affleck, în vârstă de 43 de ani este câştigătorul unui premiu Oscar pentru filmul său din 2012, „Argo“", în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, în timp ce thrillerul său din 2014 "Fata dispărută/ Gone Girl" a impresionat în box office-ul internaţional.

Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune „Alias“ şi a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum „Dallas Buyers Club“, „Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past“ şi „Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite