A fost inventat desertul Reginei. Cum se prepară prăjitura dedicată Jubileului de platină?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regina Elisabeta a II-a. Foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a. Foto: Profimedia

Apetisantului desert i s-a promis un loc în istorie. Specialiştii din Marea Britanie s-au întrecut în a inventa ceva deosebit, care să se ridice la înălţimea evenimentului.

Este de notorietate pasiunea Reginei Elisabeta a II-a pentru dulciuri. Toată viaţa suverana s-a răsfăţat cu tot felul de gustări pe placul său, mai ales dimineaţa.

Gusturile Maiestăţii Sale sunt foarte clare şi cam toate deserturile includ ciocolată. Surprinzător, prăjitura dedicată Jubileului de platină nu conţine ciocolată şi este un desert rafinat, cremos, nu foarte greu de preparat. Dar secretul unui dulce bun este întotdeauna calitatea ingredientelor.

Poate pentru că e vară, marele câştigător în cursa desertului regal a ieşit un interesant rulou, cremos şi răcoros, cu accente ferme de lămâie şi Amaretto. Iată care sunt ingredientele prăjiturii care marchează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite