„X Factor“, la a doua gală live: Ştefan Bănică Jr a fost înlocuit la masa juriului de Cristi Minculescu, în seara hiturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua gală live a emisiunii „X Factor“ a adus pe lângă noi reprezentaţii de seamă ale concurenţilor şi un nou membru al juriului care i-a ţinut locul lui Ştefan Bănică Jr, cât timp acesta avea concert la Sala Palatului. Participanţi precum Cristian Goaie sau grupuri asemenea Trupei 69 au luat parte la un show de zile mari, componenţii juriului alegându-şi semifinaliştii.

Într-o seară dedicată hiturilor, fiecare membru al juriului „X Factor“ a fost nevoit să îşi desemneze semifinaliştii, prin nominalizare directă, dar şi cu ajutorul telespectatorilor. Ineditul serii a fost oferit de Ştefan Bănică Jr, cel care, ocupat cu unul dintre concertele sale speciale de Crăciun de la Sala Palatului, a venit în a doua jumătatea a show-ului. În tot acest timp, lipsa lui a fost compensată de invitatul-surpriză al serii, anume legendarul Cristi Minculescu. Horia Brenciu a susţinut un spectacol live alături de orchestra sa, iar la finalul emisiunii s-au definitivat cei şase norocoşi care şi-au adjudecat biletele pentru semifinală:

Sergiu Braga şi Adina Răducan - echipa Horia Brenciu

Trupa 69 şi Alessio Paddeu - echipa Delia Matache

Alexandra Crişan şi Nicoleta Nucă - echipa Ştefan Bănică Jr.

Cele mai importante momente ale emisiunii:

Cea de-a doua gală live a debutat cu prezentarea membrului juriului care a ţinut locul lui Ştefan Bănică Jr, cel din urmă fiind ocupat cu unul dintre concertele sale speciale dedicate perioadei sărbătorilor, de la Sala Palatului. Astfel, legendarul Cristi Minculescu a venit să îi ajute pe Horia Brenciu şi pe Delia Matache. „Cristi Minculescu ştie concurenţii la perfecţie. Dacă Ştefan nu va ajunge la timp până când echipa lui va performa, Cristi îi va ţine locul şi va oferi sfaturi“, a declarat Horia Brenciu. Acelaşi antrenor a promis că elevii săi au pregătit „momente pe care le veţi rememora peste trei ani“.

image

Cristi Minculescu, membru temporar al juriului „X Factor“ FOTO Facebook

Adina Răducan, din echipa lui Horia Brenciu, a fost prima concurentă care a dat startul ediţie live cu numărul doi. Motivată să demonstreze că are ceea ce îi trebuie ca să câştige odată cu ajutorul primit de la mentorul său, tânăra de 15 ani ani a ales piesa „Clown“, din repertoriul cântăreţei Emeli Sandé. „Strălucitoare. O piesă matură pentru o voce tânără“, a zis Delia. „A fost în lumea ei, emoţie foarte multă, nu am mai văzut aşa ceva la 15 ani. E un moment frumos şi de nepreţuit“, a fost prima părere a lui Cristi Minculescu în calitate de membru al juriului „X Factor“. „Dacă o auzi nu crezi că are 15 ani, are o voce de star internaţional, bravo, fata mea“, a spus şi Horia Brenciu.

image

Adina Răducan FOTO Antena 1

„Mi-ar fi plăcut să sune mai... negru. În rest mai cu «goaie»!“

Cu un nume ce a stârnit amuzamentul publicului, Cristian Goaie a urcat pe scenă, fiind al doilea reprezentant al echipei lui Horia Brenciu din a doua ediţie live. „Jelem, Jelem“ sau „Gelem, Gelem“, imnul internaţional al romilor, a fost alegerea concurentului în vârstă de 16 ani în încercarea de a impresiona auditoriul. „E o piesă pe care te poţi juca dacă ai ceva. Mi-ar fi plăcut să sune mai... negru. În rest mai cu «goaie»!“, a apreciat Delia. „Tizul meu e foarte talentat, a cântat-o cum a vrut-o el, coregrafia impecabilă, foarte energică“, a completat şi Cristi Minculescu. „Eşti din ce în ce mai bun. Goaie, felicitări“, a zis şi Horia Brenciu.

image

Cristian Goaie a stârnit amuzamentul publicului cu numele său FOTO Antena 1

Ultimul concurent din tabăra Brenciu, Sergiu Braga, a avut parte de o surpriză uriaşă înainte de interpretarea live. Iubita lui, Dorina, care şi-a fracturat picioarul în urma unui accident de motocicletă, a venit să îl susţină, la iniţiativa lui Horia Brenciu, moment în care Sergiu a început să plângă.

image

Sergiu Braga a plâns alături de iubita sa, Dorina FOTO Antena 1

Cel mai înalt concurent din toate ediţiile „X Factor“ a ales piesa rock „Dacă ploaia s-ar opri“, de la Cargo, cântând în faţa prieteni sale. „O voce mişto, deşi vocalistul de la Cargo o cântă mai violent. La Sergiu e foartă multă emoţie, până la urmă a contat cum a cântat-o el. Aş fi vrut să o cânte «înrăit㻓, a zis Minculescu. „Am simţit zbaterea între stilul cu care eşti tu obişnuit“, a completat Delia.

image

Sergiu Braga FOTO Antena 1

Fără Goaie în finala emisiunii

În urma reprezentaţiilor, primul concurent din echipa lui Horia Brenciu care a mers la duel a fost Cristian Goaie, acesta fiind urmat de Adina Răducan, în timp ce direct în semifinală a mers Sergiu Braga. Cristian Goaie a ales piesa „Billionaire“, cântată de Bruno Mars şi Travie McCoy pentru a intra în graţiile lui Horia şi a merge mai departe. În schimb, Adina a cântat „All By Myself“ (Eric Carmen). „Bă, vă iubesc pe amândoi, să mor eu“, le-a spus Horia Brenciu celor doi înainte de a se pronunţa. Acesta a ales-o pe Adina Răducan pentru viitoarea gală live.

image

Adina Răducan a fost aleasă de Horia Brenciu în detrimentul lui Cristian Goaie FOTO Antena 1

Delia şi-a aruncat şi ea discipolii în luptă, odată cu venirea lui Ştefan Bănică Jr în platoul emisiunii. Contrast (grup format din Irina Ionescu şi Ştefan Condrea) a fost prima trupă care a urcat pe scenă. Piesa „Noi simţim la fel“ (Lidia Buble şi Adrian Sîna) a fost alegerea celor doi, interpreată într-o manieră rock, dar combinată şi cu elemente de beatbox. „Cine se tachinează se iubeşte. Muzical vorbind, mi-a plăcut alegerea, dar eu nu pot decât să vă spun că vă stă bine împreună“, a zis Ştefan Bănică Jr. „Dacă închideam ochii credeam că sunt interpreţii originali“, a spus şi Cristi Minculescu. „Adi Sînă se gândeşte acum se înveţe beatbox, a fost mai bine ca originalul“, a încheiat Horia Brenciu, iar Delia s-a arătat mulţumită de prestaţia celor doi.

image

Irina Ionescu şi Ştefan Condrea sau Contrast FOTO Antena 1

Alessio Paddeu, unul dintre cei mai temuţi şi mai talentaţi concurenţi, a venit pe scena „X Factor“ cu piesa „I’m Not The Only One“, de la Sam Smith. „Alessio, te iubesc, dar ştiu că nu sunt singura“, a fost primul comentariul al Deliei. „Alessio m-ai impresionat cu normalitatea ta. Eşti talentat, depinde de tine, de noroc. Mie mi-ai plăcut foarte mult“, a declarat şi Ştefan Bănică Jr. „Revenirea lui Alessio a făcut ca sângele unor concurenţi să le curgă cum trebuie în vine“, a completat Horia. „A arătat că stăpâneşte tehnica vocală la perfecţiune. El le are pe toate, te aplaud pentru asta, eşti fabulos“, i-a spus şi antrenoarea lui, Delia.

image

Alessio Paddeu FOTO Facebook

Trupa 69, formata din Maria şi Cocoon Kills, a impresionat cu o interpretare proprie a piesei „Locul Potrivit“, versurile fiind modificate după bunul plac al lui Cocoon. „Văd o evoluţie de la o săptămână la alta, la tine, Cocoon. Iar tu, Maria, când zâmbeşti iese soarele“, a mărturisit Ştefan Bănică Jr. „De la început am încercat să storc tot ce e mai bun la el. L-am mobilizat aşa cum am ştiut eu“, a spus şi Delia despre raperul Cocoon Kills.

image

Trupa 69 formată din Cocoon Kills şi Maria FOTO Facebook

După voturile telespectatorilor, grupul Contrast şi Alessio Paddeu au intrat la duel, în timp ce trupa 69 a fost salvată. Alessio a ales cântecul trupei Queen „Love of My Life“, în timp ce trupa Contrast a adus pe scena emisiunii piesa „Wreking Ball“, a celebrei Miley Cyrus. „E foarte greu, sunt atât de diferiţi. Au dat tot ce au avut mai bun. Mi-a plăcut că v-aţi comportat ca într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte. M-aş fi aşteptat să aleg între două grupuri. Alegerea depinde de şansele mele de reuşită. Am să merg în semifinale cu Alessio“, a mărturisit Delia care şi-a exprimat opţiunea.

image

Delia a ales să meargă mai departe cu Alessio Paddeu FOTO Antena 1

Ştefan Bănică Jr a fost ultimul membru al juriului care şi-a adus concurenţii pe scena emisiunii. Nicoleta Nucă, cea care a impresionat-o pe Monica Anghel în prima gală live cu interpretarea sa, a cântat „Chandelier“, din repertoriul celebrei Sia. „Ţii minte ce ţi-am zis prima oară? Că văd un artist internaţional? Ai umplut sala asta cu vocea ta, ai trecut într-o altă etapă, mi-a plăcut personal, excepţional moment, meriţi să ajungi în finală“, a spus Bănică. „Trebuie să hotărâm cine e ea în seara asta, poate să fie Jannis Joplin, Monica Belluci care poate să şi cânte“, a completat Minculescu. „Foarte bun moment, aproape că nu am simţit că piesa e cu un ton mai jos“, a zis şi Delia.

image

Nicoleta Nucă l-a impresionat pe Ştefan Bănică Jr cu interpretarea sa FOTO Antena 1

„Ai fost zid“

Alex Florea, starul rock cu sex-appel, a venit apoi să impresioneze cu vocea şi prezenţa sa. „Let Me Entertain You“, piesa lui Robbie Williams, a fost alegerea concurentul care, într-adevăr, a distrat publicul spectator şi telespectator cu un spectacol pe măsura unei adevărate vedete a genului rock. „Ai fost zid, cel mai bun spectacol de până acum. Totul a fost zid, te-ai depăşit pe tine, excepţional moment, moment de show, plătesc bilesc să văd“, s-a arătat mulţumit Ştefan Bănică Jr. „Mi-ar fi teamă de el în semifinale, bravo Alex Florea“, a spus şi Horia Brenciu.

image

Alex Florea FOTO Antena 1

Alexandra Crişan a închis a doua seară a reprezentaţiilor live cu piesa „Say You Love Me“, cântată de Jessie Ware. „Ai arătat perfect, ai cântat perfect, piesa ţi-a reliefat timbrul“, a spus Horia Brenciu. „Ai inteligenţă muzicală, cunoscătorii ştiu ce spun“, a declarat scurt Delia. „N-are sens să-ţi mai spun că pielea de găină e barometru. Da, fată, plătesc bilet, stau la coadă să ascult asemenea voce. Sunt foarte mândru de tine“, a conchis Ştefan Bănir Jr.

image

Alexandra Crişan FOTO Antena 1

După ce telespectatorii şi-au exprimat opţiunile, Alex Florea şi Nicoleta Nucă au intrat la duel, în timp ce Alexandra Crişan a mers direct în semifinale. Alex a încercat să îl convingă pe Ştefan Bănică Jr pe ritmurile piesei „One“, de la U2, iar Nicoleta Nucă a ales „The Edge of Glory“, de la Lady Gaga. „E foarte greu, dar am să aleg. Mi-e ciudă, de fapt, ei au format un grup pe care mereu îl sparg. Aţi fost o experienţă de viaţă, îmi pare bine că v-am întâlnit. Am să aleg pe cel care are şanse să facă această meserie mai departe de «X Factor». Nu pot să vă departajez pentru ce aţi făcut astă seară, vă departajez după instinctul meu. Iar concurentul care poate face această meserie mai departe este Nicoleta Nucă“, a ales Ştefan Bănică Jr.

image

Nicoleta Nucă a mers mai departe la alegerea lui Ştefan Bănică Jr FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite