X Factor: Delia şi-a ales concurenţii pentru dueluri. Basarabeanul Andrei Ioniţă le-a dăruit membrilor juriului cuşme tradiţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Basarabeanul Andrei Ioniţă le-a dăruit membrilor juriului „X Factor“ cuşme tradiţionale FOTO Antena 1
Basarabeanul Andrei Ioniţă le-a dăruit membrilor juriului „X Factor“ cuşme tradiţionale FOTO Antena 1

Cea de-a doua ediţie de Bootcamp din acest sezon a adus pe scena „X Factor“ grupa celor peste 21 de ani, coordonată de Delia.

Veniţi din toată ţara, dar şi de peste Prut, români, italieni şi americani, cei 14 concurenţi au avut un singur obiectiv: să o convingă pe Delia că merită să parieze pe ei pentru următoarea etapă a emisiunii, duelurile. 

Aşa se face că fiecare a încercat să impresioneze cu un moment atent ales. Dacă la audiţii a fost o adevărată tigroaică, la Bootcamp Anastasia Ursu a arătat că eleganţa nu îi ştirbeşte cu nimic talentul şi charisma. Şi Dana Marchitan a schimbat macazul la Bootcamp şi a prezentat un moment complet diferit de musicalul din audiţii. 

Andrei Ioniţă a păstrat ca element definitoriu nu numai cuşma, ci şi atitudinea pe scenă. În plus, acesta a ţinut să le dăruiască celor trei membri ai juriului, la filmări, câte o cuşmă tradiţională. Exigentă şi cu o strategie clară în minte, Delia le-a mărturisit tuturor că începând din această fază a show-ului totul trebuie luat foarte în serios, nimic nu mai este o joacă, pentru că fiecare mică greşeală este taxată. La final, cei şase care au convins-o pe Delia că merită să ocupe un loc pe scaunele albe salvatoare sunt: Andrei Ioniţă, Alex Vasilache, Sasha Călinescu, Anastasia Ursu, Randy Roberts şi Dana Marchitan. 

x factor
x factor

Anastasia Ursu, în vârstă de 28 de ani vine din Republica Moldova şi provine dintr-o familie de artişti circari, tatăl său fiind clovn, iar mama, fostă gimnastă, dresoare de câini în prezent. Visul ei a fost de mică să cânte, iar faptul că a fost aleasă de Delia pentru dueluri a bucurat-o până la lacrimi. 

x factor
x factor

Andrei Ioniţă este student şi vine tot din Republica Moldova. La audiţii, interpretarea sa l-a făcut pe Ştefan Bănică să îi spună: „ce ai făcut tu aici se numeşte moment artistic. Un cântec manifest. Nu cred că există român care să asculte şi să nu vibreze.“ Andrei are 23 de ani şi vine din Dubăsari, Transnistria. Este un adevărat personaj, care se remarcă prin umorul său, dar şi simţul patriotic foarte pronunţat. Se caracterizează drept un rebel şi spune că nu îi place să se încadreze în tipare. Iubeşte tot ce ţine de casă, de rădăcini, iubeşte spiritul moldovenesc şi mărturiseşte că sufletul lui aparţine Nistrului, locul unde a copilărit. Andrei nu are studii muzicale, dar simte că muzica este viaţa lui, scrie versuri şi i-ar plăcea să fie compozitor. A învăţat singur să cânte la chitară, după ce la 19 ani a văzut o chitară într-o vitrină, a cumpărat-o şi a început să studieze. 

x factor
x factor

Basrabeancă este şi Dana Marchitan, o artistă de 32 de ani, cu umor, atitudine şi mult talent. Este mama unui băieţel extrem de simpatic, iar la audiţii a fost autoarea unui dialog spumos cu Horia Brenciu. 

x factor
x factor

O altă artistă, de data asta din Capitală, care merge mai departe în echipa Deliei, este Sasha Călinescu. Solista provine dintr-o familie de artişti, tatăl ei fiind un sculptor în vârstă de 80 de ani, iar mama pictoriţă.  

x factor
x factor

E pe jumătate american, pe jumătate italian, dar a venit la „X Factor“ România. Randy Roberts este o prezenţă plină de viaţă şi optimism. De profesie solist, acesta are o trupă de 12 membri şi a fost backing vocals pentru nume mari ale muzicii internaţionale, precum Phil Collins şi Craig David. Mai mult decât atât, pasiunea pentru muzică a lui Randy este o moştenire de familie pentru că acesta este fiul unuia dintre cei mai apreciaţi artişti ai muzicii anilor ’60, Rocky Roberts. „El este cel care m-a făcut să înţeleg ce vreau să fac cu viaţa mea“, a spus Randy la audiţii. 

x factor
x factor

Iar Alex Vasilache nu mai are nevoie de nicio prezentare. Solistul trupei Jukebox a fost ales de Delia să se numere printre cei şase norocoşi. Acesta a declarat că vrea să stea cât mai mult în concursul „X Factor“ pentru că, deşi face parte dintr-o formaţie cunoscută şi are o carieră în muzică, deşi oamenii îl recunosc, puţini sunt cei care ştiu ce poate face el pe scenă. 

x factor„
x factor„

Săptămâna viitoare X Factor vine în porţie dublă: miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, şi vineri, 11 decembrie, ora 20.30. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite