X Factor 2021. Cine sunt cele trei concurente din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului Foto: Abtena 1
Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului Foto: Abtena 1

Mentorul grupei de fete, Florin Ristei, a fost pus în postura de a alege cele trei concurente care vor participa în următoarea etapă, Battle-urile. „Abia acum începe concursul”, a spus juratul, la X Factor.

Florin Ristei a aflat la începutul sezonului cu numărul zece X Factor, că va mentora grupa de fete. Seara trecută, juratul a decis concurenta care a întregit echipa sa din Bootcamp declarând: „Abeba Suardy mi-a fost alegerea pentru că are o voce exotică”. Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului: „Cred în tine, cred că poţi să fii o artistă bună, dar nu îţi dau niciun scaun”.

Întrebat dacă există o diferenţă între a lucra cu fetele sau cu grupurile, juratul a răspuns: „E mult mai greu de lucrat cu fetele. Nu mă pricep prea bine la a gestiona partea emoţională”. Concurentele care au reuşit să-l impresioneze pe Florin Ristei prin voce, atitudine şi pregătire au fost Betty Iordăchescu, Bryana Holinger şi Daria Peltea. 

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite