Jaqueline Cristian, după prima finală WTA: Următorul scop este TOP 50. Cum a aşteptat-o iubitul la aeroport FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaqueline Cristian a pierdut dureros finala WTA 250 Linz, în faţa lui Alison Riske Foto: Arhivă
Jaqueline Cristian a pierdut dureros finala WTA 250 Linz, în faţa lui Alison Riske Foto: Arhivă

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian, în vîrstă de 23 de ani, a fost învinsă vineri seara, în finala turneului de tenis de la Linz, de americanca Alison Riske (73 WTA), dar are obiective mari pentru vitor. Revenită în ţară după evoluţia din Austria, tânăra a fost întâmpinată la aeroport de mama sa, dar şi de iubitul ei, care i-a adus un buchet de flori.

"Înseamnă foarte mult pentru mine, au fost nişte meciuri foarte tari. Chiar dacă nu am câştigat trofeul, o iau ca pe un mare plus, e o lecţie foarte bună pentru sezonul viitor

La Australian Open intru pentru prima dată pe tabloul principal. Am scăpat de calificări, e foarte mare bătaia acolo. Următorul scop este TOP 50, vreau doar să fiu sănătoasă, să îmi îmbunătăţesc jocul şi să ajung cât de bună pot.", a declarat sportiva pe aeroport, potrivit Sport.ro.

Jaqueline Cristian a pierdut dureros finala WTA 250 Linz, în faţa lui Alison Riske, scor 6-2, 2-6, 5-7, după două ore şi 24 de minute de joc.  

Românca a încheiat totuşi sezonul competiţional WTA cu un rezultat spectaculos, urcând pe poziţia 74 în clasamentul mondial. 

jaqueline cristian
jaqueline cristian
jaqueline cristian
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite