„Vocea României“, ultimele preselecţii la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Vocea
României“ se întoarce în această toamnă la Pro TV cu un nou
sezon FOTO Pro TV
„Vocea României“ se întoarce în această toamnă la Pro TV cu un nou sezon FOTO Pro TV

Caravana emisiunii „Vocea României“ aduce ultimele preselecţii pentru show-ul de la Pro TV în Bucureşti, aspiranţii la marele titlul fiind invitaţi să-şi demonstreze talentul. „Vocea României“ revine din toamnă cu sezonul al cincilea.

Caravana „Vocea României“ are ultima oprire în acest weekend, în Bucureşti. Emisiunea „Vocea României“ continuă căutarea celor mai bune voci şi în Capitală.

Sute de persoane s-au înscris deja şi vor veni la preselecţiile din Bucureşti. Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 10:00, toţi cei care vor să demonstreze că vocea lor poate întoarce scaunele antrenorilor sunt aşteptaţi la Hotel Ibis Gara de Nord, anunţă Pro TV într-un comunicat.

Caravana „Vocea României“ s-a oprit până acum în Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov şi Timişoara, iar următoarea oprire este Bucureşti, unde vocile uluitoare sunt aşteptate pentru a demonstra de ce merită să cȃştige trofeul show-ului.

„Vocea României“, cea mai intensă competiţie a vocilor, se va întoarce în această toamnă la Pro TV cu un nou sezon.

„Vocea României“ este emisiunea care a atins recorduri de audienţă în ediţiile precedente. Show-ul a obţinut rezultate record la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost dovedit de cifrele ridicate de audienţă. În 2014, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a obţinut o audienţă medie de 10.8 puncte de rating şi 26.8% cotă de piaţă.. 

Tiberiu Albu, elevul lui Tudor Chirilă, a fost desemnat „Vocea României“ în al patrulea sezon al show-ului de la Pro TV, devenind astfel prima voce rock care a câştigat râvnitul trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Tiberiu Albu (22 de ani), antrenat de Tudor Chirilă, a câştigat „Vocea României“ datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a cucerit cu o serie de interpretări rock de excepţie. Victoria tânărului a marcat o premieră, fiind singura voce rock care a câştigat show-ul de la Pro TV până la momentul respectiv, dar şi un motiv de bucurie pentru solistul trupei Vama care s-a aflat pentru prima dată în postura de membru al juriului unui talent-show şi a reuşit să-şi atingă scopul: promovarea muzicii rock şi pop-rock în România.

„The Voice“ este un format internaţional cu o popularitate imensă, care a câştigat mai multe premii importante, precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite