Vocea României, episodul patru: o fostă membră a trupei Candy a reuşit să întoarcă un scaun VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Andrei a cântat „Heartbeat song“ FOTO Pro TV
Monica Andrei a cântat „Heartbeat song“ FOTO Pro TV

Cea de-a patra ediţie „Vocea României“ a adus-o pe scenă pe Monica Andrei, fostă membră a trupei Candy, care a reuşit să întoarcă un singur scaun.

Ieri seară, cele patru echipe s-au înnoit cu câte doi concurenţi, iar după cea de-a patra rundă de audiţii pe nevăzute situaţia pe echipe este următoarea: echipa lui Tudor Chirilă are nouă concurenţi, Loredana şi Smiley au fiecare câte opt concurenţi, iar echipa lui Marius Moga are şapte concurenţi.

A cântat în trupa Candy, a renunţat la muzică, dar a simţit că locul ei e pe scenă, aşa că a venit la „Vocea României“ hotărâtă să-i impresioneze pe cei patru antrenori. Monica Andrei a interpretat piesa „Heartbeat song“ şi a reuşit să o convingă pe Loredana. „M-am întors pentru că îmi place vocea ta, îmi place timbrul tău. Îmi plac vocile senine, luminoase. Ţi-ai păstrat acea inocenţă în voce şi mă inspiră foarte mult aceste voci. Îmi doresc să facem treabă bună împreună“, a declarat Loredana.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Monica Andrei - Heartbeat Song pe vocearomaniei.protv.ro

Alexandru Muşat a ales pentru audiţiile „Vocea României“ melodia „Have you ever loved a woman“ şi i-a cucerit pe toţi cei patru antrenori cu interpretarea blues. Alexandru a ales să se alăture echipei conduse de Smiley. „Bine ai venit în echipa mea! Vedeţi dacă nu aveţi părul lung?“, le-a spus Smiley colegilor lui şi a continuat: „Mă bucur foarte mult că a ales să meargă în echipa mea, e genul de artist cu care îmi doresc să lucrez. Are mari şanse să câştige «Vocea României» anul ăsta.“

vocea romaniei
vocea romaniei

Seara a continuat cu foarte mult mister şi o cortină care i-a surprins pe antrenori. Beatrice Apostu a cântat în forţă melodia „Fighter“, iar Tudor Chirilă şi Loredana Groza nu au stat pe gânduri şi s-au întors. „Vocea ta este extrem de ofertantă, chiar senzaţională. Ştii să ţii notele înalte, nu ţi-e teamă de ele, nu ţi-e teamă să fii şi sensibilă, nu ţi-e teamă să bagi şi putere. Ceea ce cred eu că e foarte important la o cântăreaţă şi la un artist, la oricine e pe scenă, este să poată să cânte, să nu obosească. Aici e marele secret“, i-a spus Loredana, iar Beatrice a fost convinsă şi a ales-o pe aceasta.

vocea romaniei
vocea romaniei

Evelina Vîrlan a urcat încrezătoare pe scenă şi a cântat melodia „Stay“. Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp să-şi dea seama de calităţile ei vocale şi s-a întors să o cunoască, iar Loredana l-a urmat. Antrenorii au fost fermecaţi de vocea concurentei, dar şi de apariţia sa, iar discuţiile dintre ei au durat minute bune. „Sunt destul de emoţionat, să ştii! E normal să fim şi noi emoţionaţi. Până la urmă, cred că ăsta e cel mai important lucru, ca voi să ne emoţionaţi pe noi. Mi-aş dori ca împreună să-i emoţionaăm pe ceilalţi în continuare, fie că sunt spectatori, fie că sunt public“, i-a spus Tudor, în echipa căruia a mers Evelina.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Evelina Virlan - Stay pe vocearomaniei.protv.ro   

Chiar dacă a avut emoţii, Cezar Panaitescu a făcut scena să vibreze în momentul în care a început să cânte melodia „Starlight“. Vocea puternică şi interpretarea sa i-au convins pe Smiley şi Moga să se întoarcă. „Zici că era o luptă între corzile vocale şi emoţii.  A fost un moment pe muchie şi va trebui să treci de partea asta cu emoţiile. La audiţiile pe nevăzute merge, după nu mai merge“, i-a spus Moga lui Cezar. Concurentul a ţinut cont de sfaturile lui Marius şi a decis să meargă în echipa lui.

vocea romaniei
vocea romaniei

Cu toate că nu are studii muzicale sau experienţă în domeniu, Andreea Olaru a venit la audiţiile pe nevăzute şi a cântat ieri seară melodia „You know I’m no good“. Smiley şi Moga au avut încredere în potenţialul ei şi au fost impresionaţi de timbrul său vocal. „Eu cred că tu ai un timbru excelent! Ai nevoie de nişte încredere, e ce-ţi lipseşte ţie. Cumva, mintal, trebuie să controlezi scena asta şi publicul când urci“, i-a spus Moga, în echipa căruia concurenta a decis că va merge mai departe la „Vocea României“.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Andreea Olaru - You Know I'm No Good pe vocearomaniei.protv.ro

Vitalie Negruţă, unul dintre membrii grupului Concertino, finalist în sezonul cinci „Românii au talent“, a venit la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României“. A interpretat piesa „How am I supposed to live without you“, iar Tudor s-a întors după primele secunde. „Bine ai venit în echipa mea! E o chestie care vă leagă pe toţi cei din Chişinău, din punctul meu de vedere: este o sinceritate şi o interpretare care nu e niciodată contrafăcută, e onestă. Pe mine m-a cucerit, în primul rând, timbrul tău pe joase şi, în al doilea rând, onestitatea acestei interpretări. Pentru asta m-am întors şi nu-mi pare rău niciun moment“, i-a spus artistul.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Vitalie Negruta - How Am I Supposed To Live Without You pe vocearomaniei.protv.ro

Maria Avramescu şi-a dorit întotdeauna să devină un artist cunoscut. A venit plină de ambiţie la audiţiile pe nevăzute, a cântat melodia „Afterglow“ şi a reuşit să întoarcă patru scaune. „Ai avut o interpretare foarte convingătoare. Dovadă stau cele patru scaune întoarse. Ai fost foarte sigură pe tine, ai fost bine de tot, ştii foarte bine să cânţi şi cred că ştii foarte bine şi ceea ce vrei. Şi eu la fel, te vreau în echipa mea“, i-a spus Smiley, iar Maria l-a ascultat şi a mers în echipa lui.

vocea romaniei
vocea romaniei
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite