Vocea României: Cum s-a descurcat Cristian Goaie, fratele lui Alex Florea de la Eurovision 2017 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Goaie a recunuscot că simte o oarecare presiune având în vedere că şi fratele lui a participat la „Vocea României“ FOTO Pro TV
Cristian Goaie a recunuscot că simte o oarecare presiune având în vedere că şi fratele lui a participat la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Cristian Goaie, fratele mai mic al lui Alex Florea, care a reprezentat România la Eurovision 2017, a reuşit să impresioneze pe scena show-ului „Vocea României“ şi a ales să facă echipă cu Adrian Despot, care a fost cucerit de vocea tânărului.

Cristian Goaie (19 ani) a urcat vineri seară pe scena „Vocea României“, de la Pro TV, şi a interpretat piesa „Dancing on My Own“, reuşind să-i convingă pe Loredana, Tudor Chirilă şi Adi Despot să-şi întoarcă scaunele. 

Cristian este fratele mai mic al lui Alex Florea, care, alături de Ilinca Băcilă, a reuşit să claseze România pe locul şapte în finala Eurovision 2017. De altfel, şi Alex a participat la ediţia din 2015 a show-ului „Vocea României“, unde l-a ales ca antrenor pe Marius Moga şi a ajuns până în semifinale. Mai mult, în 2014, cei doi fraţi au participat şi la „X Factor“, show difuzat de Antena 1 şi în care au fost rivali. 

Cristian a mărturisit că dorinţa de a cânta i-a fost insuflată de fratele său: „Am început să cânt când eram destul de mic, împreună cu fratele meu. El a început să cânte primul şi văzându-l am vrut şi eu. Cânt de vreo zece ani. Eu şi Alex suntem foarte diferiţi, el e rock, eu sunt R&B, adică suntem complet altceva.“

La rândul lui, Alex a recunoscut că între el şi fratele lui este „o mică competiţie“, însă a precizat că este una productivă. 

„E un stres, ştiu că a fost şi fratele meu la «Voce» până într-o anumită etapă şi e cumva o presiune“, a mărturisit şi Cristian, care a reuşit să întoarcă trei scaune şi să obţină doar cuvinte de laudă din partea membrilor juriului.

   


Vocea Romaniei - sezonul 7: Cristian Goaie - Dancing on My Own Jurizare pe vocearomaniei.protv.ro

„Ţi-a plăcut Michael Jackson. Mi s-a părut că aud puţin, o mică inflexiune. Îţi stă foarte bine în registrul acut, registrul mediu eşti încă nesigur, dar cred că putem rezolva şi chestia asta şi mi-ar face plăcere să faci parte din echipa mea“, i-a spus Adi Despot. 

„Îţi mulţumesc pentru această frumoasă interpretare. Ai un timbru foarte sexy şi foarte masculin, cred că despre asta e vorba la «Vocea României». Aş fi extrem de încântată să accepţi provocarea mea şi te invit în echipa mea“, a fost comentariul Loredanei. 

„Ai cântat foarte frumos şi deşi genul meu este să vorbesc mult, nu vreau să spun nimic în plus faţă de colegii mei, pentru că eu cred că vocea ta este importantă în orice echipă ar ajunge. Şi deşi toată lumea aşteaptă acest fight, fight, fight (luptă - trad.) între antrenori, cred că miza deciziei ar trebui să vină şi din chimia pe care o ai cu fiecare dintre noi aşa cum suntem“, l-a sfătuit Tudor Chirilă.

În cele din urmă, Cristian a ales să facă parte din echipa lui Adrian Despot. „Mie scaunul în care stă Adi Despot acum mi-a purtat noroc. Când am fost eu la emisiune acolo stătea Marius Moga, l-am ales şi am ajuns departe. Sper să fie bine pentru Cristi“, a declarat Alex.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite