Violonistul Alexandru Tomescu, invitat special în finala „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Tomescu are o carieră internaţională extraordinară şi succese răsunătoare în marile săli de concerte din întreaga lume, unde a încântat mii de oameni, cuceriţi de virtuozitatea şi de capacitatea lui de a îmbina profesionalismul cu inovaţia. Astă seară, de la 20.30, el va bucura încă o dată publicul din România, în marea finală a show-ului „Românii au talent“.

Împreună cu pianista Angela Drăghicescu şi cu corul de copii Radio, violonistul va aduce vinerea aceasta pe scenă un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius.

„Este o deosebită onoare să pot prezenta publicului uriaş care urmăreşte finala emisiunii „Românii au talent» o piesă simbol pentru muzica românească: «Balada», de Ciprian Porumbescu. Indiferent de oraşul, ţara sau continentul unde am cântat-o, această piesă a mişcat inimile oamenilor, atingând coarda lor cea mai sensibilă. La «Românii au talent» voi interpreta «Balada» împreună cu pianista Angela Drăghicescu şi, în premieră, cu corul de copii Radio, dirijat de Voicu Popescu. Este un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius de Grigore Cudalbu“, a spus Alexandru Tomescu.

Imagine indisponibilă

În această seară, de la 20.30, finaliştii sezonului 8 vor lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 120.000 de euro şi vor aduce pe scenă momente fascinante. 

Alex Ştefănescu, Alla, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Bianca Badea, Cesima Nechifor, Duo Romance, Emil Rengle, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Ripperz Crew şi Sergiu Hudrea aşteaptă susţinerea şi voturile publicului, în marea finală „Românii au talent“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite