Videoclipul piesei „Sub pielea mea“ poate fi interzis la TV: telespectatorii au trimis reclamaţii la CNA VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile surprinse în videoclip sunt puternice, îndrăzneţe, poate uşor controversate, dar deloc neobişnuite pentru stilul în care artiştii moldoveni şi-au obişnuit publicul FOTO Arhivă
Imaginile surprinse în videoclip sunt puternice, îndrăzneţe, poate uşor controversate, dar deloc neobişnuite pentru stilul în care artiştii moldoveni şi-au obişnuit publicul FOTO Arhivă

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) poate să ceară trupei Carla's Dreams să nu mai difuzeze videoclipul piesei „Sub pielea mea“ în forma actuală, după ce mai mulţi telespectatori s-au plâns că ar fi mult prea explicit.

Videoclipul este considerat „deocheat“ 

Videoclipul piesei „Sub pielea mea“ a intrat în vizorul CNA după ce forul a primit mai multe sesizări de la telespectatori care spuneau că este prea „deocheat“ pentru a fi difuzat în timpul zilei, arată paginademedia.ro.

CNA ar putea analiza clipul cu pricina în şedinţa de marţi, 19 aprilie. Dacă CNA va considra că a fost încălcată legislaţia audiovizuală, ar putea cere intrarea în legalitate a clipului, adică interzicerea de pe TV în această formă sau mutarea lui după o anumită oră. 

Articolul 18 din Codul de Reglementare în Audiovizual spune că „nu pot  fi difuzate în intervalul orar 6:00 - 23:00 producţii care prezintă: a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat; b) scene de sex, limbaj sau comportament obscene; c) persoane în ipostaze degradante“. 

„Sub pielea mea“ a fost compusă de membrii Carla’s Dreams, produsă de Alex Cotoi şi lansată împreună cu Global Records, casa de discuri a Innei. Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regizat de Roman Burlaca de la BR Films, în timp ce DoP a fost George Secrieru, aceeaşi echipă creativă alături de care Carla’s Dreams a lucrat pentru videoclipul single-ului anterior, „Te rog“.

„Am încercat să găsim mijlocul nostru de aur între erotismul apărut din instincte şi cel creat artistic. Fiecare persoană, băiat sau fată, bărbat sau femeie are «etajul» la care se poate deschide în felul în care se deschide doar în faţa sa însăşi. Clipul este despre asta, de fapt“, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Imaginile surprinse în videoclip sunt puternice, îndrăzneţe, poate uşor controversate, dar deloc neobişnuite pentru stilul în care artiştii moldoveni şi-au obişnuit publicul, anunţă Global Records. 

Carla's Dreams lansează albumul la Arenele Romane 

printr-un concert în aer liber ce va avea loc pe 7 mai, de la ora 20:00, la Arenele Romane din Bucureşti. După Delia, alături de care modovenii au lansat hitul „Cum ne noi“ şi căreia i-au compus piesa „Da, mama“, şi Loredana Groza, împreună cu care au lansat „Lumea ta“, Antonia se alătură concertului din Capitală, potrivit organizatorilor evenimentului, Global Records şi BestMusic Live Concerts.

În cadrul show-ului fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România, printre care „P.O.H.U.I“, „Lumea ta“, „Cum ne noi“, „Sub pielea mea“, „Te rog“, „Aripile“, dar şi piese noi care vor fi incluse pe albumul „NGOC“. „Este foarte important, poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucram până acum. Cel mai mare concert Carla's Dreams din România de până acum full live“, au declarat cei de la Carla's Dreams.

Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru Carla’s Dreams. Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube de anul trecut, în Romania, a fost „Cum ne noi“ (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa ocupând primul loc pe radio şi TV. Piesa „Te rog“ a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, clasându-se şi ea pe prima poziţie la radio şi TV. La începutul lui 2016 artiştii au lansat „Sub pielea mea #eroina“, o piesă cu un videoclip controversat, la scurt timp fiind lansat şi videoclipul piesei „Aripile“. 

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.“. A urmat o colaborare cu Loredana pentru piesa „Lumea mea“, iar anul trecut au lansat alături de Delia hit-urile „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“. Proiectul muzical a luat naştere în 2012, la Chişinău. Trupa este un grup anonim de vocalişti şi compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă şi engleză. În cadrul concertelor, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă glugă şi ochelari, iar faţa îi este pictată. Prima piesa produsă de Carla’s Dreams a fost „Dă-te“. Trupa se evidenţiază de alţi artişti prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realităţile vieţii cotidiene şi folosirea mai multor stiluri muzicale. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite