VIDEO Ultima apariţie TV a lui Răzvan Ciobanu, la preselecţiile „Chefi la cuţite“. Cu ce preparat i-a impresionat pe chefi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1 a difuzat in memoriam materialul în care designerul Răzvan Ciobanu a gătit în emisiunea „Chefi la cuţite“ o plăcintă cu iaurt, cu şase zile înainte să-şi piardă viaţa într-un accident rutier.

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului şapte „Chefi la cuţite“, Răzvan Ciobanu a ţinut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur: plăcintă cu iaurt, după reţeta mamei sale. 

„Singurul lucru pe care ştiu să-l fac este plăcinta asta cu iaurt. Am învăţat-o de la maică-mea, vrând să-l impresionez pe taică-miu. Ţin minte, de când eram mic, că tatăl meu nu mânca niciodată iaurt, nu bea lapte, nu mănânca brânză de niciun fel, niciodată. Singurul lucru pe care îl mânca era plăcinta cu iaurt pe care o făcea mama. Şi atunci m-am gândit eu că e o şmecherie plăcinta asta, iar atunci, din dorinţa de a-l impresiona pe tata, am învăţat-o şi eu. Chiar acum câteva zile, i-am cerut din nou reţeta mamei. Altfel, o sun pe mama tot timpul şi o întreb cum trebuie să fac“, povestea Răzvan. 

Filmarea cu Răzvan Ciobanu la preselecţiile „Chefi la cuţite“ a fost realizată în 23 aprilie, cu şase zile înainte de a muri într-un accident de maşină petrecut în a doua zi de Paşte, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

„Nu ştiu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos“, povestea designerul. 

„Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea. De făcut haine m-am apucat la 16 ani, iar prima dată când am încercat să gătesc ceva a fost la 25 de ani“, adăuga Răzvan. 

Ajutat prin telefon de mama sa, designerul a fost deopotrivă uimit şi emoţionat când a primit cuţite de la toţi cei trei chefi. „Deschideţi uşile, eu vreau să plec acum. Nu-mi vine să cred că vă place plăcinta mea. Eu nu ştiu să gătesc nimic altceva“, povestea designerul. 

„A fost foarte gustoasă, foarte bună“, au fost de acord Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea. Răzvan Ciobanu ar fi mers în echipa lui Cătălin Scărlătescu, dacă şi-ar fi dorit să continue competiţia.

În cadrul jurizării, chef Scărlătescu a dezvăluit că Răzvan este şi cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată, în cadrul show-ului culinar: „Cămăşile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare“, mărturisea şi Răzvan Ciobanu. 

Imagine indisponibilă

Răzvan Ciobanu FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite