VIDEO Steven Tyler a părăsit juriul ,,American Idol“. Urmează Jennifer Lopez?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Liderul formaţiei Aerosmith renunţă la jurizarea emisiunii "American idol". Jennifer Lopez îi va urma exemplul? FOTO: Mediafax
Liderul formaţiei Aerosmith renunţă la jurizarea emisiunii "American idol". Jennifer Lopez îi va urma exemplul? FOTO: Mediafax

 Steven Tyler, solistul de la Aerosmith, a declarat că părăseşte emisiunea ,,American Idol“ pentru a dedica mai mult timp carierei muzicale.

,,După ce am analizat îndelung situaţia, am decis că e cazul să-mi părăsesc «amanta American Idol», întrucât mi-am petrecut prea mult timp departe de prima mea iubire, Aerosmith. Acum, însă, mă reîntorc la ea, a declarat artistul, potrivit femalefirst.co.uk.

Deşi s-a distrat la filmări, Steven are alte planuri pentru viitor. ,,În următorii ani vreau să impresionez audienţa. Anul acesta, în noiembrie, vom lansa noul album, «Music From Another Dimension» pe Terra, Lună, Marte şi dincolo de stele. «Idol» a fost foarte interactiv, mi-a plăcut tot ce s-a întâmplat acolo, dar acum e cazul să revin la rock“, a adăugat cântăreţul.

Plecarea lui Steven de la ,,American Idol nu pare a fi un caz singular. Jennifer Lopez, și ea membru al juriului în ultimele două sezoane, a declarat ieri că, cel mai probabil, nu va mai participa la cel de-al treilea sezon. Potrivit people.com. decizia de a părăsi show-ul nu este una uşoară pentru Lopez care, pe lângă meseria de mamă a gemenilor Max şi Emme (4 ani), în această perioadă se află în turneu cu Enrique Iglesias şi începe înregistrările vocale pentru ,,Ice Age 3: Continental Drift“.

,,M-am simţit extraordinar, mi-a plăcut foarte mult fiecare etapă din spectacol. Este o decizie dificilă, dar trebuie să recunosc că am renunţat la multe lucruri pentru a fi prezentă la show“, a declarat artista în vârstă de 42 de ani.

Totuşi, Lopez a păstrat o notă de ambiguitate: ,,Dacă într-adevăr voi renunţa, va fi o decizie ce mă întristează. Îi iubesc pe toţi, iubesc participanţii şi familia mea de acolo, dar cred că trebuie să renunţ pentru a mă reorienta spre alte lucruri pe care le iubesc“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite