VIDEO Oana Paraschiv, cea mai nouă „cârcotaşă“, la Adevărul Live: „Voi pune vedetele în situaţii jenante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cârcotaşii revin în forţă în această seară, de la ora 20.30, la Prima TV, cu un nou sezon al Cronicii. Lor li se alătură forţe proaspete, iar echipa va fi completată de Oana Paraschiv, cea mai nouă „cârcotaşă“. Aceasta a vorbit în studioul Adevărul Live despre ce va face în show-ul de la Prima TV, ce vedete are în vizor şi cum se vor descurca acestea.

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“ revine în această seară, de la ora 20.30, cu un nou sezon plin de cârcoteli, după ce Prima TV a lansat grila de programe din această primăvară. 

Cu Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş în avanposturi, show-ul promite şi de această dată scenete savuroase şi umor de calitate. 

„Cârcotaşa Oana“, noua rubrică a „Cronicii“, va pune vedetele la încercare, solicitându-le atenţia la maximum. 

Cele mai importante declaraţii:

Aştept momentul din această seară cu mari emoţii. Am colaborat cu vedete pentru această rubrică şi le punem în situaţii jenante, ciudate, unele chiar penibile, dar până la urmă le testăm rezistenţa. 

Vedetele sunt trimise în anumite locuri, cu o cască în ureche şi eu îi ghidez. În această seară îl puteţi vedea pe rapperul Wath's Up şi am vrut să-l transform în rocker şi l-am trimis într-un magazin de specialitate. 

Nu mi s-a întâmplat să fiu refuzată de vedete, pentru că până la urmă este o joacă şi ei au înţeles acest lucru. 

image

Diferenţele dintre radio şi televiziune

Nu este o diferenţă foarte mare sau poate nu am reuşit să-mi dau seama pentru că în televiziune sunt la început, dar nu mi se pare că sunt diferenţe majore. 

Ceea ce am făcut până acum, perioada de şase ani pe care am petrecut-o în radio, asta mi se pare umor de calitate, dar şi ce se întâmplă la „Cronica Cârcotaşilor“.

Mi-am început cariera în radio ca ştiristă şi mai apoi am fost cooptată de echipa „Cronicii“. Chiar dacă nu mai sunt la radio, asta nu înseamnă că am renunţat la „Cronica Cârcotaşilor“, tocmai de aceea am luat o pauză de la radio pentru a mă ocupa de această emisiune. 

Aş putea să aleg, dar nu vreau să fiu nevoită să fac acest lucru, chiar dacă ştiu că într-o zi voi reveni în radio, unde îmi place foarte mult.

În afară de rubrica mea, vor mai fi câteva noutăţi. În această seară vor fi prezenţi şi băieţii de la Epic Show, care vor avea şi un show de umor care va fi difuzat sâmbăta. Băieţii sunt foarte haioşi şi cu foarte mult bun simţ. 

Va fi o scenetă în care personajele principale vor fi Maria Grapini şi Marian Vanghelie.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite