VIDEO Mirela Vaida a dat afară din platoul „Acces direct“ o profesoară acuzată de limbaj agresiv: ce afirmaţie a enervat-o pe prezentatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct“, de la Antena 1, a dat-o afară din platou pe invitata sa, o profesoară de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, după ce aceasta a făcut o afirmaţie care a enervat-o pe moderatoarea TV.

În ediţia de vineri, 27 septembrie, a emisiunii „Acces direct“, Mirela Vaida a invitat-o să iasă din emisiune pe Mihaela Ciuc, profesor de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, care a afirmat că unii părinţi cresc delincvenţi. 

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul“, a spus Mirela Vaida.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc. Dacă nu, mă ridic şi plec“, a replicat profesoara. 

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere! Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum! Din punctul meu de vedere, din acest moment, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine până luni dimineaţă la ora 8.00“, a adăugat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“.

Ulterior, şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă: „Vă cer iertare că mi-am ieşit din fire, dar nu permit nimănui să spună că noi, care ne chinuim cu copiii, creăm delincvenţi“. 

Mihaela Cioc este o profesoară de tehnologie din Capitală, care a semănat groază printre elevi, părinţi şi colegi de breaslă. Părinţiii acuză dascălul de rele tratamente aplicate copiilor. Mai mult, femeia le-ar fi declarat război „ţiganilor, ungurilor si arabilor“. 

Totodată, profesoara a declarat că vrea un pistol cu gloanţe letale ca să se apere de părinţii furioşi.

În octombrie 2018, mai mulţi elevi de la şcoala Sfântul Andrei din cartierul bucureştean Drumul Taberei au protestat faţă de profesoara Mihaela Cioc. Aceştia, alături de părinţi, i-au cerut demisia, acuzând limbajul agresiv al cadrului didactic, dar şi faptul că acordă note haotic, fără a ţine seama de cunoştinţele elevilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite