VIDEO Larry Hagman a murit, trăiască J.R.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
J.R, personajul lui Larry Hagman, ne va mai încânta pentru încă cinci episoade
J.R, personajul lui Larry Hagman, ne va mai încânta pentru încă cinci episoade

Al doilea sezon din noua serie „Dallas“ a debutat luni seară pe micile ecrane din SUA. Fanii serialului au întâmpinat noile episoade cu sentimente mixte, deoarece Larry Hagman, interepretul personajului J.R., nu mai este în viaţă.

Actorul american a murit pe 23 noiembrie 2012, din cauza unui cancer la gât, însă a reuşit să mai filmeze câteva episoade, astfel că fanii se vor bucura în continuare de prezenţa lui pe micile ecrane, potrivt dailymail.co.uk.

Plăcerea cu care Hagman a jucat rolul care l-a făcut celebru încă din 1978 se poate vedea şi în aceste ultime şapte episoade, pe care actorul a apucat să le filmeze înainte să moară. Zâmbetul lui malefic şi glumele caracteristice personajului J.R. nu au părut niciodată mai vii, deşi actorul, considerat cel mai bun personaj negativ din istoria televiziunii, nu mai e printre noi.

Cu toate că noul sezon are o structură puternică, cu o distribuţie bine aleasă, lumea se întreabă în ce direcţie o va lua serialul după ce se vor termina cele şapte episoade în care apare personajul lui Hagman, personaj care ani la rândul a făcut deliciul publicului, fiind întotdeauna în centrul acţiunii.

Josh Henderson, urmaşul lui J.R

În primul episod din cel de-al doilea sezon, difuzat la postul TNT, fosta soţie a lui J.R., Sue Ellen (interpretată de buna prietenă a lui Hagman din viaţa reală, Linda Grey), este pregătită pentru a dobândi succesul politic. În tot acest timp, John Ross (interpretat de Josh Henderson), fiul lui J.R, care a moştenit atitudinea machiavelică a tatălui său, se culcă cu fiica unui magnat petrolier, pentru a încheia o afacere în stilul tipic „Dallas“.

Pe parcursul episodului, aflăm că J.R. este cel care i-a sugerat fiului său cum să procedeze pentru a încheia afacerea. Totodată, acesta îşi mai sfătuieşte fiul să aibă grijă cum îşi rezolvă disputele cu vărul său (Christopher, fiul adoptat al lui Bobby). „Ţine minte băiete, răzbunarea se serveşte cel mai bine rece“, este una dintre replicile pe care Larry Hagman i le dă lui Josh Henderson.

JR si Ross

Josh Henderson (31 de ani) este singurul care s-a remarcat, până acum, dintre actorii tineri din distribuţia serialului, potrivit presei internaţionale. El a fost descris de critici ca fiind un demn urmaş al lui Hagman şi al personajului J.R., pe care iubim să-l urâm cu toţii.

Potrivit dailymail.co.uk, Hagman a fost întotdeauna genial în modul în care a interpretat rolul, având o abilitate extraordinară de a ajunge la extreme, de la omul fermecător la personajul machiavelic. Cu toate acestea, nici momentele comice nu erau de ignorat, ajutând publicul să iasă din starea tensionată a serialului.

Producătorii au păstrat liniştea asupra modului în care moartea actorului va afecta întreaga producţie, dar, potrivit scenaristei Cynthia Cidre, J.R va avea parte de o „înmormântare în episodul opt din al doilea sezon“. Aceasta va fi „capodopera“ lui J.R, a mai spus scenarista.


 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite