VIDEO Ieşirea furioasă a unei actriţe: a lovit o femeie din public care a criticat-o pentru că are un copil cu sindrom Down

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Evelina Bledans (dreapta) şi spectatoarea care a criticat-o FOTO LADBible
Actriţa Evelina Bledans (dreapta) şi spectatoarea care a criticat-o FOTO LADBible

O actriţă din Rusia a lovit în direct o femeie din public, după ce aceasta din urmă a criticat-o pentru că este însărcinată la o vârstă înaintată şi pentru că are un copil cu sindromul Down.

Actriţa Evelina Bledans, în vârstă de 49 de ani, a fost invitată într-o emisiune de la un post TV din Rusia pentru a vorbi despre cum este să fie însărcinată la o vârstă înaintată. Vedeta a dat naştere deja la doi copii.

La un moment dat în timpul discuţiei, o femeie din public i s-a adresat actriţei, criticând-o şi invocându-l pe fiul vedetei care are sindromul Down.

„Este periculos să dai naştere după 30-40 de ani, dar la 49... Ce ai în cap? Vrei să dai naştere unui alt copil bolnav? Vrei să aduci pe lume un alt copil cu sindromul Down? Nimeni nu are nevoie de un astfel de copil, nici societatea, nici tu“, a spus femeia potrivit Daily Mail

Iniţial, actriţa a încercat să o întrerupă pe un ton calm, însă când şi-a auzit copilul invocat, s-a ridicat de pe fotoliu, s-a îndreptat către femeia din public şi a început să o lovească violent: „Nenorocito! Asta este pentru copilul meu! Poţi spune orice despre mine, dar lasă-mi copilul în pace“. Gazdele emisiunii au intervenit doar verbal, rugând-o pe spectatoare să părăsească platoul. 

Seymon, fiul cel mic al actriţei Evelina Bledans şi al producătorului TV Alexander Semin, s-a născut în 2012 şi a fost diagnosticat cu sindrom Down. Cuplul, care a divorţat anul trecut, mai au un fiu în vârstă de 24 de ani, Nikolay, care locuieşte în Israel. Vedeta a rămas însărcinată recent urmând un tratament de fertilizare in vitro.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite